reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dobra laski teraz juz zglupialam...jestem po okresie 3 dni i wlasnie zauwazylam niewielkie plamienie bez zadnych skrzepow ani nic po prostu krew. Tak jak wiecie testy owu pokazywaly ze jajeczkowanie sie zbliza wielkimi krokami a co jesli juz bylo? U mnie nawet po jajeczkowaniu takie mocne testy wychodza. Niby byly przytulanki 1 dzien przed okresem plus w ostatni dzien okresu no i jeszcze przez weekend....ciekawe czy moglo sie trafic
Może jest to po prostu plamienie na owu?

reklama
Wiecie co.. moja kolezanka z pracy zostala wczoraj po raz pierwszt babcią. Szczesliwa opowiada.. pokazuje zdjecia.. a ja patrze i takie wzruszenie ze ledwo lzy wstrzymalam.. slow brak.. i momentalnie tak mnie piersi zaczelo bolec kłóć i swedziec ze szok.. co psychika potrafi zrobic z organizem to jest nie do opisania poprostu..

Mnie nic nie boli i się żegnam powoli z myślą o fasolce ale trudno trzeba walczyć dalej [emoji16]
Wiecie co.. moja kolezanka z pracy zostala wczoraj po raz pierwszt babcią. Szczesliwa opowiada.. pokazuje zdjecia.. a ja patrze i takie wzruszenie ze ledwo lzy wstrzymalam.. slow brak.. i momentalnie tak mnie piersi zaczelo bolec kłóć i swedziec ze szok.. co psychika potrafi zrobic z organizem to jest nie do opisania poprostu..

A tak z innej beczki nie mam jeszcze dzidziusia ale jestem okropną psiara i kocham nad życie tego stworka

A tak z innej beczki nie mam jeszcze dzidziusia ale jestem okropną psiara i kocham nad życie tego stworka

DSC_0354.jpeg

Bo wydaje mi się, że skoro 3 dni po okresie dopiero, to raczej za wcześnie, żebyś przegapiła już owu. Więc nie ma co się stresować i trzeba zacząć działać [emoji6]
Nigdy nie wiadomo :) no ale raczej nie przegapilam bo robie codziennie testy owu i testowa krecha jest dosc mocna ale to jeszcze nie to

reklama
Do góry