reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ile nadrukowalyscie [emoji23] a tu 9 dopiero. Ja maluję moja grupę wierszykami na dzień mamy i taty ha ha.
A no przydałby się wolny dzień po niedzieli nie ma co [emoji23]

Witam nowa osobę [emoji4]

Mi się marzy wyżeł weimarski piękności [emoji7]

Ile nadrukowalyscie [emoji23] a tu 9 dopiero. Ja maluję moja grupę wierszykami na dzień mamy i taty ha ha.
A no przydałby się wolny dzień po niedzieli nie ma co [emoji23]

Witam nowa osobę [emoji4]

Mi się marzy wyżeł weimarski piękności [emoji7]
Tak to jest jak jest off top i można pisać o wszystkim [emoji23][emoji23][emoji23]

Jaki piękny pies [emoji7] właśnie się dowiedziałam, że mi też się taki marzy [emoji16]

Ja mam psiaka znajdę szczeniaczka z 2012r i jest z nami do teraz kochana. I kota od zeszłego roku też mamy podrzutka. Mieszkamy na wiosce w małym domku i któregoś dnia zobaczyłam maluskiego kota u nas w kartonie przed bramka. Ktoś nam w prezencie podrzucił masakra jakas. Ale jest taka kochana że szok :) ja od zawsze psy i koty w domu miałam.
Ps. A co do zwierząt w domu i dzieci bardzo często przychodzą do mnie dziewczyny z dziećmi i większymi i mniejszymi i nigdy nie było probleemu. Mój kot lubi się w wózku z dzieckiem położyć i pilnowac. Jak kiedyś testowaliśmy odruch bicia na zwierzętach to ja nawet będąc ich właścicielem dostałam( skakały najmniej obydwa i kot i pies)
Odsowaly mnie od dziecka :)
Zwierzęta są kochane i tak samo jak my mają uczucia :)

Ja mam dwie suczki kochane miłości naszych dzieci. Młode są jedna 2 lata druga 9 miesięcy. Dwie przytulski moje dzieci zamiast najpierw po szkole przywitać się z mamą i tatą to do dieeczyn biegną .

Misia, mam tak samo.. Już 3 godziny za mną, a ja się czuję jakbym wieczność tu spędziła. Na szczęście wychodzę o 13, więc jeszcze raz tyle muszę wytrzymać.. Nienawidzę poniedziałków, szczególnie po pracowitych weekendach. [emoji26]

Misia, mam tak samo.. Już 3 godziny za mną, a ja się czuję jakbym wieczność tu spędziła. Na szczęście wychodzę o 13, więc jeszcze raz tyle muszę wytrzymać.. Nienawidzę poniedziałków, szczególnie po pracowitych weekendach. [emoji26]
Ja to do 16.. :( wiec dluga droga przede mna jeszcze :(

reklama
U mnie też stoi. Siedzę na basenie czekam na dzieciaki. Koleżanka pije energetyka a ja mogę sobie tylko powachac [emoji23]

Do góry