reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mnie też zaczynają boleć piersi i podbrzusze a owu dopiero mam mieć .Chyba mam urojone dolegliwości
Może nie urojone A objawy okoloowulacyjne moze u Ciebie takie występują?. Ja niestety nie wiem jakie są objawy okolopwulacyjne ponieważ nie odczuwam bólu jajników ani pod brzusza ani piersi. Nic mi nie dolega nawet przed @ czy w trakcie trwania małpy. Do tego nieregularne @ więc trudno nawet wstrzelic się w sama owulacje.

reklama
Moj byl w austrii.. teraz zjechal 2 tygodnie temu i mial jechac na Berlin.. ale jeszcze tydzien w Poznaniu bedzie.. jednakze juz nie moj.. tak w gruncie rzeczy.. ale kojarzysz dobrze ;)
Jej to poważne kroki podjęłas... Twarda z Ciebie babka. O to piersi są dobra oznaka a fasolka was pogodzi ✊✊✊u mnie oprócz zmęczenia i częstego oddawania moczu i bólu całego ciala nic, chodź nie powiem czuje się jakoś dziwnie....

Mnie zaczynaja boleć piersi.. i ćmi w podbrzuszu.. ciekawe czy na @ z takim wyprzedzeniem (aczkolwiek piersi nigdy mnie nie bolą) czy na pędraczka małego..
Dzisiaj caly dzien z kims na telefonie wisialam zeby odciagac mysli od tematu ciazowego.. teraz skonczylam z kolega tez gadac dopiero.. po 3h..
Trzeba sie wykąpac i isc spac.. niech ten tydzien juz mija.. to kolejne 2 dni beda juz z gorki..
Misia ja nie mogę pojąć co sie zdarzyło, że tak wyszlo.. Dzień temu szczęśliwi, zakochani, a tu taka wiadomość.. Przykro czytać, bo na zdjęciu widziałam, że jesteście super parą..
My dziś klotnie też mamy za sobą, chyba przez ten upał nie mogliśmy się dogadać [emoji849]
A Wam życzę żeby jakoś mimo wszystko się ułożyło, tym bardziej że może masz malego Jasia w sobie [emoji6]

Jej to poważne kroki podjęłas... Twarda z Ciebie babka. O to piersi są dobra oznaka a fasolka was pogodzi [emoji110][emoji110][emoji110]u mnie oprócz zmęczenia i częstego oddawania moczu i bólu całego ciala nic, chodź nie powiem czuje się jakoś dziwnie....
O nie.. to co wywinal to nie na fora.. ale wierz mi ba slowo.. to co wywinal absolutnie deklasuje go jako partnera i ojca.. boli ze z dnia na dzien tak sie stalo.. wczoraj zaczelo docierac do mnie wszystko i bylam w totalnej rozsypce.. ale jesli mam sie nie denerowowac w ewentualnej ciazy i zapewnic pozniej dziecku spokojne dziecinstwo.. to tylko bez Niego.. niestety..

Witajcie w poniedziałek. Czy Wam też przydałaby się niedziela po niedzieli? Ja mialam tak intensywny weekend, że nic nie odpoczęłam, nie wiem jak wytrzymam dziś w pracy, ale jest taki, żeby po powrocie iść spać [emoji16]

Wotam , oj przydała by się jeszcze niedziela po niedzieli. Pogoda deszczowa gdzie te wczorajsze słoneczko:-( :(

reklama
Cześć dziewczyny, zauważyłam, że aktywnie tutaj piszecie, więc dołączę do Was [emoji846] jestem po dwóch stratach, tym razem się udało- już 25tc, ale jestem co rusz pełna nowych obaw i mam nadzieję, że takie rozmowy o wszystkim i o niczym trochę odciągną moją uwagę i trochę przestanę panikować [emoji846]

Do góry