reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@nikolka1203 cudownie że wszystko ok. Ja też słyszałam że po odpadnieciu czopa to jeszcze kupa tyg może być. Ważne że wszystko się wyjaśniło teraz tylko relaks i się oszczędzaj Kochana [emoji3590]

@RoseGold dobrze że taka szybka reakcja.

@MartaSx tylko nie przef9rsuj się z tą piłka. I 3nam kciuki niech księżyc pomoże i niech ruszy bo już bidna się meczysz.

reklama
Ale czuję jak się rusza i nic mnie nie boli. Abym wytrwala jak najdłużej

Pakuję jutro torbę do porodu. Brakuje mi tak naprawdę tylko kilku rzeczy dla mnie i chusteczek dla małej.

Ostatnia edycja:
Znowu mi kawałek odpadł.. Narazie nie panikuje ale nie ogarniam tego wszystkiego [emoji17]
Ale czuję jak się rusza i nic mnie nie boli. Abym wytrwala jak najdłużej

Pakuję jutro torbę do porodu. Brakuje mi tak naprawdę tylko kilku rzeczy dla mnie i chusteczek dla małej.
Kurcze tak patrząc na Twoją sytuację chyba nie będę już zwlekała z wyprawką... Muszę sobie zacząć to wszystko pomału ogarniać [emoji848]
A Ty obserwuj się, odpoczywaj i staraj się jak najmniej zamartwiaj [emoji6] dzidzia jest silna, dacie radę wytrzymać do szczęśliwego rozwiązania [emoji6]

Kurcze tak patrząc na Twoją sytuację chyba nie będę już zwlekała z wyprawką... Muszę sobie zacząć to wszystko pomału ogarniać [emoji848]
A Ty obserwuj się, odpoczywaj i staraj się jak najmniej zamartwiaj [emoji6] dzidzia jest silna, dacie radę wytrzymać do szczęśliwego rozwiązania [emoji6]
Ja od początku czułam że nie będzie łatwo, ale jeśli masz możliwość już o tym pomyśleć to nie ma co zwlekać kochana.

Chciałabym żeby to był tylko zły sen.
Ciężko mi jakoś o tym myśleć wszystkim, ale u was jest wszystko w porządku więc nie możecie myśleć że też was to czeka

reklama
Do góry