reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hejka
To trzymam kciuki za wszystkie staraczki :)
Ja dziś ambitny dzień nawet zaliczony. Wprawdzie w luzku do 11 ale obiadek lekki zrobiony a potem do lasu zaliczone spacerem z m i psiakiem 7 km i znalezisko foto dolaczam
Co do cyklu to jutro jest 11dc w tym cyklu brałam też clo i aromek jutro na monitoring. Mam cichą nadzieję be już tam coś rośnie i że się uda tym razem :)
977869
977870

reklama
Młoda będzie dobrze :-) testowanie w czerwcu jest dobre, no zesz ja mam urodziny w czerwcu a więc tj dobry znak hihi :-)
Zresztą to taki plodny miesiąc :-)

Hejka
To trzymam kciuki za wszystkie staraczki :)
Ja dziś ambitny dzień nawet zaliczony. Wprawdzie w luzku do 11 ale obiadek lekki zrobiony a potem do lasu zaliczone spacerem z m i psiakiem 7 km i znalezisko foto dolaczam
Co do cyklu to jutro jest 11dc w tym cyklu brałam też clo i aromek jutro na monitoring. Mam cichą nadzieję be już tam coś rośnie i że się uda tym razem :)
Zobacz załącznik 977869Zobacz załącznik 977870
Ale wyprawa i co za psisko szlachetne [emoji16][emoji190][emoji190]

Cześć dziewczyny [emoji6]
Taki weekend zalatany, że nawet nie mam kiedy tu zajrzeć [emoji50] wczoraj zrobiłam test i już wiem jak wygląda pozytywny [emoji16] tak jak planował mój kalendarzyk owulacja dzisiaj.
Liczę na to, że za dwa tygodnie będą takie kreski na ciążowym.
Wczoraj imprezka urodzinowa i się normalnie zakochałam, jedni znajomi przyjechali z 7 dniowym maluszkiem [emoji7] taki uroczy, chcemy takiego już natychmiast [emoji16]
Miłego dnia wszystkim! Zobacz załącznik 977710

Trzymam kciuki, żeby za dwa tygodnie takie kreski były na teście ciążowym :)

Kochana my też nie kupiliśmy, mamy zbyt krótko otwartą działalność na kredyt :) Póki co wynajem na dwa lata, właśnie po to żeby zajść, urodzić i trochę odchowac :) Ale wiadomo, że jak na tak długo okres to już chcemy coś pp swojemu mieć :) tymbardziej, że właściciel daje nam wolną rękę:)
Jeśli chodzi o kupno domu, to długo się z mężem do tego zbieraliśmy, nie mogliśmy się zdecydować, czy kupić dom, czy się budować. Zależało nam na tym, żeby wrócić do kraju (bylismy na swoim, ale w Niemczech, 30km od granicy z Polską), bo mieliśmy już dość mieszkania tam, a mi dodatkowo zależało na tym jeszcze bardziej, bo mąż oznajmił mi, że nie zaangażuje się bardziej w starania o drugie dziecko, dopóki nie sfinalizujemy kupna domu.
Pozytywny test ciążowy zobaczyłam dokładnie w dniu podpisania umowy u notariusza[emoji85]

Chyba mam podobnie. Jak jest upał to chodze sflaczała.. A jak rześko to jestem w stanie ogarnąć dużo w domu i.kolo domu z mega powerem.
Ja również nie znoszę upałów. Nie jestem w stanie funkcjonować. Padam wtedy albo w domu z wiatrakiem albo w samochodzie z klimatyzacją

Kuźwa mały ma gorączkę m musiał jechać po moja mamę. Bo ja jutro muszę iść do pracy. Nie ma kto być z moimi dzieciakami. Bo tej nie ma, tamtej nie ma. Masakra. Jeszcze miesiąc i idze na l4
Zdrowia dla syna!
Jutro 30dc czekam minimum 7 dni A max 10 dni. Chyba że miesiączka pojawi się wcześniej.

Trzymam kciuki, żeby miesiączka się w ogóle nie pojawiła :)

Wrzucę Wam jeszcze mój dzisiejszy test. Bo w sumie znowu mocna druga krecha i nie wiem co to znaczy. Ta wczorajsza niby mocniejsza, ale dzisiejsza jak testowa [emoji16] owu dziś czy jutro? [emoji849]
IMG_20190526_215446.jpeg

Wrzucę Wam jeszcze mój dzisiejszy test. Bo w sumie znowu mocna druga krecha i nie wiem co to znaczy. Ta wczorajsza niby mocniejsza, ale dzisiejsza jak testowa [emoji16] owu dziś czy jutro? [emoji849]Zobacz załącznik 977882
Kochana po pierwszym teście pozytywnym nie robi się już kolejnych testów owu.
Doradzam teraz Przytulanki z mężem od dzisiaj przez 4 dni z rzędu.

Nasz piesek został znaleziony w lutym przywiązany do drzewa jako 3m szczeniaczek teraz już kruszynka ma 7 lat.
Najkochańsza suczka na świecie :)
Takie są najukochansze, my kiedyś mielismy maka sunie uratowana z "potopu" czyli jak to kiedyś zwykło się robić urodziły się szczeniaki i właściciel ich nie chciał to trza potopic, znaleźliśmy dom dla każdego, ona została ostatnia i nawet już nie szukaliśmy bo wiedzieliśmy że zostanie nasza [emoji7] co to było za mądre i nieustraszone psisko mimo mikro rozmiarów!

reklama
Do góry