reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hejka
To trzymam kciuki za wszystkie staraczki :)
Ja dziś ambitny dzień nawet zaliczony. Wprawdzie w luzku do 11 ale obiadek lekki zrobiony a potem do lasu zaliczone spacerem z m i psiakiem 7 km i znalezisko foto dolaczam
Co do cyklu to jutro jest 11dc w tym cyklu brałam też clo i aromek jutro na monitoring. Mam cichą nadzieję be już tam coś rośnie i że się uda tym razem :)
977869
977870

reklama
Młoda będzie dobrze :-) testowanie w czerwcu jest dobre, no zesz ja mam urodziny w czerwcu a więc tj dobry znak hihi :-)
Zresztą to taki plodny miesiąc :-)

Hejka
To trzymam kciuki za wszystkie staraczki :)
Ja dziś ambitny dzień nawet zaliczony. Wprawdzie w luzku do 11 ale obiadek lekki zrobiony a potem do lasu zaliczone spacerem z m i psiakiem 7 km i znalezisko foto dolaczam
Co do cyklu to jutro jest 11dc w tym cyklu brałam też clo i aromek jutro na monitoring. Mam cichą nadzieję be już tam coś rośnie i że się uda tym razem :)
Zobacz załącznik 977869Zobacz załącznik 977870
Ale wyprawa i co za psisko szlachetne [emoji16][emoji190][emoji190]

Cześć dziewczyny [emoji6]
Taki weekend zalatany, że nawet nie mam kiedy tu zajrzeć [emoji50] wczoraj zrobiłam test i już wiem jak wygląda pozytywny [emoji16] tak jak planował mój kalendarzyk owulacja dzisiaj.
Liczę na to, że za dwa tygodnie będą takie kreski na ciążowym.
Wczoraj imprezka urodzinowa i się normalnie zakochałam, jedni znajomi przyjechali z 7 dniowym maluszkiem [emoji7] taki uroczy, chcemy takiego już natychmiast [emoji16]
Miłego dnia wszystkim! Zobacz załącznik 977710

Trzymam kciuki, żeby za dwa tygodnie takie kreski były na teście ciążowym :)

Kochana my też nie kupiliśmy, mamy zbyt krótko otwartą działalność na kredyt :) Póki co wynajem na dwa lata, właśnie po to żeby zajść, urodzić i trochę odchowac :) Ale wiadomo, że jak na tak długo okres to już chcemy coś pp swojemu mieć :) tymbardziej, że właściciel daje nam wolną rękę:)
Jeśli chodzi o kupno domu, to długo się z mężem do tego zbieraliśmy, nie mogliśmy się zdecydować, czy kupić dom, czy się budować. Zależało nam na tym, żeby wrócić do kraju (bylismy na swoim, ale w Niemczech, 30km od granicy z Polską), bo mieliśmy już dość mieszkania tam, a mi dodatkowo zależało na tym jeszcze bardziej, bo mąż oznajmił mi, że nie zaangażuje się bardziej w starania o drugie dziecko, dopóki nie sfinalizujemy kupna domu.
Pozytywny test ciążowy zobaczyłam dokładnie w dniu podpisania umowy u notariusza[emoji85]

Chyba mam podobnie. Jak jest upał to chodze sflaczała.. A jak rześko to jestem w stanie ogarnąć dużo w domu i.kolo domu z mega powerem.
Ja również nie znoszę upałów. Nie jestem w stanie funkcjonować. Padam wtedy albo w domu z wiatrakiem albo w samochodzie z klimatyzacją

Kuźwa mały ma gorączkę m musiał jechać po moja mamę. Bo ja jutro muszę iść do pracy. Nie ma kto być z moimi dzieciakami. Bo tej nie ma, tamtej nie ma. Masakra. Jeszcze miesiąc i idze na l4
Zdrowia dla syna!
Jutro 30dc czekam minimum 7 dni A max 10 dni. Chyba że miesiączka pojawi się wcześniej.

Trzymam kciuki, żeby miesiączka się w ogóle nie pojawiła :)

Wrzucę Wam jeszcze mój dzisiejszy test. Bo w sumie znowu mocna druga krecha i nie wiem co to znaczy. Ta wczorajsza niby mocniejsza, ale dzisiejsza jak testowa [emoji16] owu dziś czy jutro? [emoji849]
IMG_20190526_215446.jpeg

Wrzucę Wam jeszcze mój dzisiejszy test. Bo w sumie znowu mocna druga krecha i nie wiem co to znaczy. Ta wczorajsza niby mocniejsza, ale dzisiejsza jak testowa [emoji16] owu dziś czy jutro? [emoji849]Zobacz załącznik 977882
Kochana po pierwszym teście pozytywnym nie robi się już kolejnych testów owu.
Doradzam teraz Przytulanki z mężem od dzisiaj przez 4 dni z rzędu.

Nasz piesek został znaleziony w lutym przywiązany do drzewa jako 3m szczeniaczek teraz już kruszynka ma 7 lat.
Najkochańsza suczka na świecie :)
Takie są najukochansze, my kiedyś mielismy maka sunie uratowana z "potopu" czyli jak to kiedyś zwykło się robić urodziły się szczeniaki i właściciel ich nie chciał to trza potopic, znaleźliśmy dom dla każdego, ona została ostatnia i nawet już nie szukaliśmy bo wiedzieliśmy że zostanie nasza [emoji7] co to było za mądre i nieustraszone psisko mimo mikro rozmiarów!

reklama
Do góry