reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wczoraj tak się na te dzieci napatrzyłam, że już nawet nie mam żadnych obaw [emoji16] poza tym owulacja w dzień matki to też chyba nie przypadek [emoji23] tak sobie wmawiam różne rzeczy
Szkoda tylko, że ten weekend tak szybko minął [emoji3525]

Kochana masz cykle może 30-31?
Powiedzmy, że około 30 dni [emoji16] najczęściej 29-30, ale zdarza się też i 32 [emoji6]

reklama
Wczoraj tak się na te dzieci napatrzyłam, że już nawet nie mam żadnych obaw [emoji16] poza tym owulacja w dzień matki to też chyba nie przypadek [emoji23] tak sobie wmawiam różne rzeczy

Powiedzmy, że około 30 dni [emoji16] najczęściej 29-30, ale zdarza się też i 32 [emoji6]
No to do roboty kochani

Aha rozumiem. Trzymam za Ciebie mocno kciuki[emoji110][emoji110]

Obyś tym razem sprawdzając pozytywnie się zaskoczyła [emoji110]
Gdyby nie to że w poprzednim cyklu dostałam @ na 38dc to bym już testowała ale w tym cyklu też może się pojawić na 38dc więc dlatego chce czekać i jeśli się @ Nie pojawi nawet 4 czerwca to będzie jeszcze większą nadzieja ze się udało i wtedy sięgnę po test.

Dziękuję kochana. Wiele bym za to dała aby test pokazał w końcu że jestem w ciąży. [emoji173]

Gdyby nie to że w poprzednim cyklu dostałam @ na 38dc to bym już testowała ale w tym cyklu też może się pojawić na 38dc więc dlatego chce czekać i jeśli się @ Nie pojawi nawet 4 czerwca to będzie jeszcze większą nadzieja ze się udało i wtedy sięgnę po test.

Dziękuję kochana. Wiele bym za to dała aby test pokazał w końcu że jestem w ciąży. [emoji173]
Trzymam kciuki [emoji110]

Będzie dobrze, dużo zależy od nastawienia, a Twoje jest pozytywne w tym cyklu [emoji6] trzymam kciuki

reklama
Do góry