Hej, hej, trzeba Cię tu ochrzanić za to pesymistyczne myślenie [emoji6] jak się czegoś bardzo pragnie i się nie udaje to wiadomo, że targają czlowiekiem emocje, ale masz nas i zawsze możesz się wyżalić [emoji6] rób dalej te testy, owulacja może być na dniach. Mi też różne rzeczy testy pokazywały, ale ostatecznie owulacja była i była też wyraźna druga krecha na teście [emoji6] więc głowa do góry, trzymam kciuki za pozytywne myślenie i działajcie, bo owu zbliża się wielkimi krokami [emoji8]Tak, to było moje największe marzenie, więc cudownie jakby się spełniło [emoji3059]Moja znajoma miała taki czas, że siedziała i płakała nad dzieckiem. Dziecko zdrowe, super się rozwijało, a ona w histerii. Jak mąż jej się spytał co się dzieje to ona, że mały jest taki jej śliczny, malutki, cudowny, ale tak szybko rośnie i za chwilę będzie duży chłopak [emoji6] tak więc rozumiem doskonale o czym mówisz, niestety czas ucieka, więc trzeba korzystać i jak najwięcej czasu spędzać z maleństwem [emoji4]Hej, gratulacje! Zrób sobie najlepiej przyrost tej bety po 48 godzinach [emoji6] ja bety nie robiłam, więc się za bardzo na tym nie znam, ale gdzieś mi się obiło, że na usg widać od bety ok 1000. Ale nie wiem, niech potwierdzą to dziewczyny, które robiły betę [emoji6]Od jakiegoś tygodnia, czy dwóch jak mnie cycki zaczęły swędzieć to zaczęłam smarować cycki i brzuch. Krem na cycki jest boski, zakochałam się [emoji16] pięknie pachnie i szybko wsiąka. Ten balsam do brzucha nie wchłania się tak szybko. W ogóle efekty ciężko mi ocenić skoro brzuch mi nie rośnie [emoji23] ale podświadomie wierzę w działanie tych specyfików [emoji848]