reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzisiaj 12 dzień cyklu licząc od plamien które były przed samym okresem . Wczoraj test już prawie pozytywny i pęcherzyk wielkości 19, dzisiaj zapewne ma 21 i tak właśnie tez pokazuje prawidłowo ze jutro będzie owu przy 23 mm Zobacz załącznik 1038227

Test całkiem z lewej z teraz i kolejno poprzednie dni
Super że testy wychodzą tak jak powinny. Kiedyś jak robiłam te testy paskowe przez 6 miesięcy to w 1 cyklu mi tylko wyszedł pozytywny.

reklama
Dzisiaj 12 dzień cyklu licząc od plamien które były przed samym okresem . Wczoraj test już prawie pozytywny i pęcherzyk wielkości 19, dzisiaj zapewne ma 21 i tak właśnie tez pokazuje prawidłowo ze jutro będzie owu przy 23 mm Zobacz załącznik 1038227

Test całkiem z lewej z teraz i kolejno poprzednie dni
Super, mi nigdy taka porządna krecha nie wyszła.

Ja już mam dość. Nic się nie rozkręca bardziej zatrzymuje. Chyba w listopadzie będzie konieczna wizyta u gin. Ale jak mam jej powiedzieć że przychodzę bo drugi cykl mam plamienia zamiast miesiączki to mi powie że powinnam się cieszyć a nie zamartwiac. Ale to nie jest normalne.
Ja w pon idę.
To powinna jakoś zadziałać.
A Ty masz te plamienia tylko przez kilka dni potem spokój?
Bo u mnie to trwało i stąd leki.

@RoseGold pierwsze słyszę o czymś takim jak asystent ruszania pod górkę albo hamulec ręczny w przycisku, chyba jestem za biedna [emoji23]
No co Ty, po prostu nie trafiłaś :p ja wszystko co wymieniłam tj te wszystkie asystenty i przyciski miałam juz w swoim staruszku passacie :D (sprzedałam go rok temu za jakies 6tys, wiec daleko do majątku[emoji14]) a Mercedes juz w 2000 roku robił podobne gadżety.
Ja po prostu pracowałam w wypożyczalni samochodów i napatrzyłam sie na najróżniejsze systemy itd :)

No fakt z tą górką i tymi ich sprzętami w których to się w ogóle zdaje. U mnie w okolicy akurat nie ma ekspresowki i autostrad. Musieliby sporo ze mną dojechać. Za pierwszym razem uwaliłam na głupocie. Mamy w mieście rondo dzwon :D i tam tych świateł a świateł i no niestety już w 50 minucie nie na te spojrzałam. A wredny był jak uwaliłam. Sugerował mi, że jestem debilem i teksty pytu "Mature Pani też powtarzała?". Uj jeden. Tak naprawde egzamin na prawko praktyczny bo teoria tez za 1 razem, byl jedyna rzeczą jaka powtarzałam w życiu.
Za drugim razem no to tak jak pisałam faceta nie obchodziło co ja robię, przejeżdzałam na pomarańczowym, przejechałam bardzo blisko busa, raz się przestraszył jak się włączałam do ruchu i dał mi po heblach i zdałam.
I tak później nikt nie stosuję się do tych wyuczonych na sztywno reguł.
No widzisz, a u nas był wymóg kilku godzin na ekspresówce, a nie przejechałam po niej ani jednego km
No mi taki buc trafił sie za pierwszym razem. Wąsko było, wyjechałam komuś z naprzeciwka i ledwo sie zmieściłam, a gosciu do mnie "no co pani wyprawia?" Wtedy mnie to dobiło i oblalam sie łzami[emoji23]

Te nowe autka mają już takie bajery. Moja koleżanka tak dała czadu swojemu samochodowi, bo nie wiedziała, że on ma w ogóle ręczny :D a prawdziwa z niej blondynka. Aż ją jakiś facet dogonił i jej pomógł bo jechała niemal że skośką. :p ja mam klasycznego złoma 2003 rokcznik :D ale jeździ na powietrzu.
W większości samochodów ręczny na szczęście puszcza sam, ja rowniez blondynka (głownie umysłowa), cos o tym wiem[emoji23]
Moje Paserati było z 2006 i wszystko miało, a moj ojciec ma Dacie z 2007 i w szybach ma korbki, wiec to zalezy od wyposażenia, wiadomo

@młoda1994 3mam kciuki żeby się zaczęło, tymbardziej że wtedy znowu będziemy sobie szły razem [emoji16]

@MartaSx super kolor i też miałam takie bambosze sexy [emoji23]

Co do prawka, ja zdałam za 4 tym razem, to było już 10 lat temu i teraz niewiem czy bym podolala więc szanuje żeby nie stracić [emoji23] no mnie instruktor powiedział wprost "ja nie uczę pani jeździć, tego nauczy się pani sama, ja uczę Panią zdać egzamin".
Ja za 3vrazem miałam takiego egzaminatora, non stop na placu darl ryja, i po górce zaczął się drze "że jakimś trafem się udało i mam jechać na miasto" to ruszyłam na miasto... Z tego stresu zapomniałam że on musi wsiąść, pol Worda za autem biegł zanim się kapnelam [emoji23][emoji23] wiedziałam że już mam uwalone, choć do dziś twierdzę że gdybym go nie wzięła to napewno bym zdała [emoji23]
Hahahahaha oczywiscie ze bys zdała, a ja popieram, ze gosciu był zbędny :p

Szkoda tylko ze to prawa strona ale przynajmiej wiem ze u mnie owu występuje i testy pokazują dokładnie
Pewnie, ważne tez to, ze mozesz testom zaufać.

Kurna :D człowiek jest jednak masochistą. No oglądam sobie rosyjską porodówkę :D... Mam ochotę uciec... :D tylko, jak uciec przed porodem hahah. Już ostrzegam nie męża, że chyba będzie musiał mnie chyba przykuć tam do łożka bo sie zestresuje i sobie pojde z tego szpitala...

Kurna :D człowiek jest jednak masochistą. No oglądam sobie rosyjską porodówkę :D... Mam ochotę uciec... :D tylko, jak uciec przed porodem hahah. Już ostrzegam nie męża, że chyba będzie musiał mnie chyba przykuć tam do łożka bo sie zestresuje i sobie pojde z tego szpitala...

Nieeeee, nie oglądaj tego[emoji85] to wszystko jest grubo przesadzone[emoji85]

:D podkusiła mnie ciekawość. Bosh jaka cudna pogoda. Aż żałuje że dziś jestem zdechła bo weekend jak ta lala. Mogłoby tak być za tydzień, a straszą że 2 st za dnia i -1 w nocy ;o

reklama
Do góry