ania280891
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pierwszym razem faktycznie jeździć nie umiałam, a ze trafiłam na jakiegoś buca, to po prostu porażka była tym bardziej nieprzyjemna. Drugi raz na placu zwaliłam słupek, wiec kaplica. A za trzecim było juz duzo lepiej, chociaż zrobiłam kilka małych błędów i pewnie gdyby gosciu sie uparł, to by mnie nie przepuścił.
Mnie ogólnie troche bawi to nauczanie do egzaminu no i przede wszystkim sama struktura egzaminu. Juz to tutaj dziewczynom pisałam, ale niektóre rzeczy sa wg mnie po prostu archaiczne. Mnie np przez wiele godzin uczyli ruszania pod gore z hamulca ręcznego, a nie byłam ani jednej godziny na drodze ekspresowej. A w rzeczywistości mam samochod w automatycznej skrzyni biegów, z asystentem ruszania pod gore i z hamulcem ręcznym w przycisku, a po ekspresówce robię codziennie kilkadziesiąt kilometrów (a umowmy sie, ktos kto nie umie poruszać sie na ekspresówce czy autostradzie i wjeżdża na nia okazjonalnie potrafi byc sporym zagrożeniem).
Ja rozumiem, ze uniwersalna umiejetność poradzenia sobie przy ruszaniu pod gore jest potrzebna, ale serio, zeby ludzie przez to oblewali na egzaminach? Mi np przy tym "manewrze" na placu tak trzęsły sie ze strachu nogi, ze ledwo zadanie wykonałam, a jakos na drodze poradziłam sobie bez większych problemów.
Ok, wyrzuciłam z siebie żale[emoji23] ale to wlasnie tez nawiązanie do tego, co @fiddlee napisała, ze ludzie w ZS jezdza jak idioci. No tak, bo oni umieją wjeżdżać pod gore na ręcznym, a np ustępowania pierwszeństwa nikt ich szczególnie nie uczył[emoji85]
Te nowe autka mają już takie bajery. Moja koleżanka tak dała czadu swojemu samochodowi, bo nie wiedziała, że on ma w ogóle ręczny a prawdziwa z niej blondynka. Aż ją jakiś facet dogonił i jej pomógł bo jechała niemal że skośką. ja mam klasycznego złoma 2003 rokcznik ale jeździ na powietrzu.@RoseGold pierwsze słyszę o czymś takim jak asystent ruszania pod górkę albo hamulec ręczny w przycisku, chyba jestem za biedna [emoji23]
Kolor śliczny.Witam się i ja. W tą piękna wolną sobotę, sprzątam, piore i ciul wie co jeszcze [emoji23]
Poleciałam na zakupy do biedry, do piekarni i rzeźnika.
znajomi nie przyjadą, ale my jutro jedziemy do nich. Więc omina mnie przygotowania.
Miłego dnia [emoji8]
Takie zwykłe sobie wczoraj zrobiłam. Boże moje sexi laczki [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 1038167
Noo Ładny kolorek taka fuksja <3 Ja nie maluję do porodu ;D nie chcę mi się potem zmywać.Witam się i ja. W tą piękna wolną sobotę, sprzątam, piore i ciul wie co jeszcze [emoji23]
znajomi nie przyjadą, ale my jutro jedziemy do nich. Więc omina mnie przygotowania.
Miłego dnia [emoji8]
Takie zwykłe sobie wczoraj zrobiłam. Boże moje sexi laczki [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 1038167
Witam się i ja. W tą piękna wolną sobotę, sprzątam, piore i ciul wie co jeszcze [emoji23]
Miłego dnia [emoji8]
Zobacz załącznik 1038167
Ja już mam dość. Nic się nie rozkręca bardziej zatrzymuje. Chyba w listopadzie będzie konieczna wizyta u gin. Ale jak mam jej powiedzieć że przychodzę bo drugi cykl mam plamienia zamiast miesiączki to mi powie że powinnam się cieszyć a nie zamartwiac. Ale to nie jest normalne.@młoda1994 3mam kciuki żeby się zaczęło, tymbardziej że wtedy znowu będziemy sobie szły razem [emoji16]
@MartaSx super kolor i też miałam takie bambosze sexy [emoji23]
Co do prawka, ja zdałam za 4 tym razem, to było już 10 lat temu i teraz niewiem czy bym podolala więc szanuje żeby nie stracić [emoji23] no mnie instruktor powiedział wprost "ja nie uczę pani jeździć, tego nauczy się pani sama, ja uczę Panią zdać egzamin".
Ja za 3vrazem miałam takiego egzaminatora, non stop na placu darl ryja, i po górce zaczął się drze "że jakimś trafem się udało i mam jechać na miasto" to ruszyłam na miasto... Z tego stresu zapomniałam że on musi wsiąść, pol Worda za autem biegł zanim się kapnelam [emoji23][emoji23] wiedziałam że już mam uwalone, choć do dziś twierdzę że gdybym go nie wzięła to napewno bym zdała [emoji23]