reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Piękne pudełeczko[emoji2956]
Dziewczyny, ja Wam chyba nie powiedziałam, że będę chrzestną [emoji3059] Właśnie siedzę i ryję w internecie w poszukiwaniu szatki i prezentu. Co prawda chrzciny dopiero za miesiąc, ale wolę mieć wszystko ogarnięte wcześniej.
Myślę, żeby kupić małej takie pudełeczko i złoty medalik z łańcuszkiem, co myślicie? [emoji6] Mi się mega spodobało to pudełeczko [emoji7] dodatkowo myślę ile dać do koperty, jak słyszałam ile dają chrzestni to aż mnie zawaliło z nóg [emoji16] myślicie, że 2 stówy będzie spoko jak dorzucę do tego pudełka?

reklama
Dziewczyny, ja Wam chyba nie powiedziałam, że będę chrzestną [emoji3059] Właśnie siedzę i ryję w internecie w poszukiwaniu szatki i prezentu. Co prawda chrzciny dopiero za miesiąc, ale wolę mieć wszystko ogarnięte wcześniej.
Myślę, żeby kupić małej takie pudełeczko i złoty medalik z łańcuszkiem, co myślicie? [emoji6] Mi się mega spodobało to pudełeczko [emoji7] dodatkowo myślę ile dać do koperty, jak słyszałam ile dają chrzestni to aż mnie zawaliło z nóg [emoji16] myślicie, że 2 stówy będzie spoko jak dorzucę do tego pudełka?
Piękne. Olis na chrzciny dostał szatke i misia, a od chrzestnego świece i chyba nic więcej

Jeny, jakie to jest piękne [emoji7][emoji7][emoji7]

Serio? Mi mama mówiła, że tak z 5 stów na chrzciny od chrzestnych teraz się daje [emoji848] to jak dam taki zestaw jak napisałam to chyba będzie ok [emoji16]
Trochę przegięcie z taka ilością kasy dla dzieci. Ja w listopadzie będę chrzestna u mojej siostry. Dla małej wypatrzyłam złote kolczyki też w takim pudełeczku z grawerem żeby było wiadomo, że pamiątka i też dorzucę z 200 zl. Tym bardziej, że wcześniej dałam siostrze pieniążki na sukienkę dla malej do chrztu :)

Kurde nie przypominam sobie żeby Oli dostał kasę. Chyba tylko od mojej mamy 100zl.
Teraz może inaczej. To było jednak 7 lat temu
No mi jak kumpel z pracy na początku roku mówił ile oni dostali kasy na chrzciny to aż się za głowę złapałam [emoji16] tam to dopiero szły grube stówy [emoji16]
Trochę przegięcie z taka ilością kasy dla dzieci. Ja w listopadzie będę chrzestna u mojej siostry. Dla małej wypatrzyłam złote kolczyki też w takim pudełeczku z grawerem żeby było wiadomo, że pamiątka i też dorzucę z 200 zl. Tym bardziej, że wcześniej dałam siostrze pieniążki na sukienkę dla malej do chrztu :)
Tak się chyba już przyjęło... Oczywiście mówili, że to, że mnie proszą na chrzestną nie zobowiązuje w żadnym wypadku finansowo, ale przecież nie dam 5 dych jak wszyscy wkoło tak sypią kasą [emoji16]

reklama
Cześć kobietki. U mnie 23dc. Czas się strasznie dluzy. Piersi bolą i czuje dziś dziwnie prawe jajo. No i w sumie tyle z objawów:(

Do góry