reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Jedyny wielki minus to jest taki ze jak potrzebuje coś sprawdzić wykonać jakieś badania to muszę iść do rodzinnego po skierowanie a zeby on zrobił jakiś badania to musi mieć podkładkę ze faktycznie na to jestem chora lub są podejrzenia danej choeoby[emoji23] a jak chciałam skierowanie do neurologa to najpierw zapytał po co mówiłam mu ze mam padaczki to chciał najpierw dokumenty stwierdzające ta chorobe( dobrze ze miałam przetłumaczone badania z Polski przez przysięgłego tłumacza) i na tej podstawie dał mi skierowanie do neurologa.

Pojechałam na ta bete bo mam dosyć tego czekania [emoji23] . Nie nastawiam się na pozytywny wynik . Choć te bóle okresowe tak szybko to zwiastowały ciąże . Niewiem jak przeżyje do tej prawie 16. Mam nadzieje ze nie dłużej

No namówiłaś mnie [emoji16] też skoczę do labo jak wrócę [emoji847]

Moj tata na holter czeka miesiąc...
A co do aparatów to pokazują dobrze.
Witam się i ja. Nie spie od 5.40 a zasnęłam koło 1.00 w nocy. Na szczęście czuje się wyspana. Niestety z tym się zgodzę. Moja mama choruje na serce a holter ma dopiero w przyszłym roku na czerwiec a rejestrowala się w czerwcu tego roku. Dla mnie to jest nie pojęte. A niestety nie stać ja aby założyła holter prywatnie na 48h. Tak na wszelki wypadek jak byłam w Pl w sierpniu to kupiłam jej ciśnieniomierz z wykrywaniem serca (jeśli będzie coś nie tak zaraz jej się pokaże). Tylko szczerze mówiąc nie wiem na ile można takim urządzeniom wierzyć.
Mój m miał holter ale on też ma książeczkę honorowego dawcy krwi i dostał tego samego dnia.

Witam się i ja.

Na 9 mam wizytę u gin mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej na temat tych plamien. No i potwierdzić czy owu była. Trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki
No byłam już o 6:20 pod labo zeby być pierwsza , trochę poczekałam sobie do 7 ale dobrze ze tak wcześnie się wybrałam bo o 6;40 było już 10 osób .
Oh Ty niecierpliwcze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kurde dziewczyny zamawiałam szampon po keratynie do włosów we wrześniu miał być 14 października i jeszcze termin mi przesuneli na piątek 18.10 mam nadzieję ze to jakaś pomyłka i jednak przyjdzie dzisiaj najpóźniej jutro.
A gdzie zamawiałas? Może weź tam napisz, skargę zloz albo coś.
No namówiłaś mnie [emoji16] też skoczę do labo jak wrócę [emoji847]
Trzymam kciuki

Trzymam kciukiOh Ty niecierpliwcze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]A gdzie zamawiałas? Może weź tam napisz, skargę zloz albo coś. Trzymam kciuki
Zamawiam szampon i odżywkę na Amazonie bo zawsze przychodzą w ciągu tygodnia a teraz chyba im na magazynie brakło. Bo tu w De nigdzie nie ma dlatego zamawiam na Amazonie a w Pl dość drogi bo od 130 zł a ja zamawiam odżywkę i szampon za 19.99euro a w Polsce sam szampon 130zl najtańszy i to jeszcze nie ma go wszedzie

reklama
Ja cie doskonale zrozumiałam. Myśmy dzwonili w swojej miejscowości w Strzelcach op do Opola do Kędzierzyna kozla nawet na slaskie do Gliwic i problem jest z terminami.

No ja z terminami w DE nie narzekam. Ja mam do Polski 3 godziny busem autem autostrada może z 2 godziny jak się dobrze przycisnie gaz może to 1.5 godziny. Ale do swojej miejscowości autem mam około 5 godzin a busem max 7 godzin. Także nie jest zle, ale ja strasznie zle znoszę jazdę samochodem lub busem czy autobusem i nie uśmiecha mi się jeździć do Pl. Bo tak prawdę mówiąc tu mam darmowych lekarzy badania a w Pl za wszystko płacić plus dojazd jedzenie nocleg i powrót to się wcholere nie Oplaca. Wolę ta kasę odłożyć.

A ja dostałam się do endo w kedzierzynie w ciągu 1,5 tyg na skierowaniu pilnym . Owszem lekarz musiał zobaczyć wyniki i wtedy była decyzja ze tak szybko mnie przyjmie . W Opolu miałam mieć wizytę za jakieś 2 miesiące . Ale teraz jak się chciałam przenieść bo 3 lata jeżdżę do Kk i już obrzydła mnie ta droga to musiałabym 3 lata czekać . Zostaje w poradni w Kk trudno

Do góry