reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Pojechałam na ta bete bo mam dosyć tego czekania [emoji23] . Nie nastawiam się na pozytywny wynik . Choć te bóle okresowe tak szybko to zwiastowały ciąże . Niewiem jak przeżyje do tej prawie 16. Mam nadzieje ze nie dłużej

Haha jednak pojechałaś :p No to trzymam kciuki, zeby wynik pokazał juz ciążę :D

reklama
Ja powinnam dostać @ za 4 dni i z jednej strony chce, zeby juz przyszła, bo wszystko mnie boli i chce miec juz za soba prześwietlenie płuc, a z drugiej nie chce, zeby przychodziła, bo boje sie tego prześwietlenia płuc[emoji23]

Witam się i ja. Nie spie od 5.40 a zasnęłam koło 1.00 w nocy. Na szczęście czuje się wyspana.
Witam się też wstałam 6.30 bo jest dzień nauczyciela szkoły maja wolne i mam dzisiaj dziecko koleżanki. Kolegę z klasy Olisia.

Miłego dnia dziewczyny.

Co do kolejek to niestety są w Polsce kolejki do specjalistów. W tym czasie można umrzec już. Ja naszczesicie mam książeczkę honorowego dawcy krwi więc ustawowo muszą mnie przyjąć do każdego specjalisty w ciągu 3 dni.
Niestety z tym się zgodzę. Moja mama choruje na serce a holter ma dopiero w przyszłym roku na czerwiec a rejestrowala się w czerwcu tego roku. Dla mnie to jest nie pojęte. A niestety nie stać ja aby założyła holter prywatnie na 48h. Tak na wszelki wypadek jak byłam w Pl w sierpniu to kupiłam jej ciśnieniomierz z wykrywaniem serca (jeśli będzie coś nie tak zaraz jej się pokaże). Tylko szczerze mówiąc nie wiem na ile można takim urządzeniom wierzyć.

Witam się i ja. Nie spie od 5.40 a zasnęłam koło 1.00 w nocy. Na szczęście czuje się wyspana. Niestety z tym się zgodzę. Moja mama choruje na serce a holter ma dopiero w przyszłym roku na czerwiec a rejestrowala się w czerwcu tego roku. Dla mnie to jest nie pojęte. A niestety nie stać ja aby założyła holter prywatnie na 48h. Tak na wszelki wypadek jak byłam w Pl w sierpniu to kupiłam jej ciśnieniomierz z wykrywaniem serca (jeśli będzie coś nie tak zaraz jej się pokaże). Tylko szczerze mówiąc nie wiem na ile można takim urządzeniom wierzyć.

Moj tata na holter czeka miesiąc...
A co do aparatów to pokazują dobrze.

reklama
Do góry