reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Witam się wieczorem zaraz kładę młodego spać. I siedzę przy grzyba h m znów nazwozil więcej już nie chce
1570038412997.jpeg
1570038432472.jpeg

@fiddle no żem bym w kosmos ich w****a, 3majcie się z mężem dzielnie przed Baranami [emoji106]

@adzik najpierw te później tamte [emoji106][emoji16] ja też sobie obiecuję a pewnie polecę haha

@paola425 pociesze Cię ja byłam nieregularna a mam więcej rozstępów na udach po okresie dojrzewania - [emoji527]rosła pierwsza [emoji23]. A po ciąży mam może max 20 rozstępów z czego ok 8 na udach z 12 na brzuchu ale krótkie i małe także [emoji106] zobaczymy jak po 2gim będzie.

Ja to mam mega w***a coś sobie sciagnelam na tel wszystko się popsuło musiałam kilka godzin walczyć żeby zrzucić zdj na kompa a tel potraktować twardym resetem bo blokował się na wszystkim, przyciski nie działały i wgl. Przez walkę z tel straciłam dużo czasu potem nadganialam obowiązki domowe, a niedługo nocka. No co za technologia..

@fiddle no żem bym w kosmos ich w****a, 3majcie się z mężem dzielnie przed Baranami [emoji106]

@adzik najpierw te później tamte [emoji106][emoji16] ja też sobie obiecuję a pewnie polecę haha

@paola425 pociesze Cię ja byłam nieregularna a mam więcej rozstępów na udach po okresie dojrzewania - [emoji527]rosła pierwsza [emoji23]. A po ciąży mam może max 20 rozstępów z czego ok 8 na udach z 12 na brzuchu ale krótkie i małe także [emoji106] zobaczymy jak po 2gim będzie.

Ja to mam mega w***a coś sobie sciagnelam na tel wszystko się popsuło musiałam kilka godzin walczyć żeby zrzucić zdj na kompa a tel potraktować twardym resetem bo blokował się na wszystkim, przyciski nie działały i wgl. Przez walkę z tel straciłam dużo czasu potem nadganialam obowiązki domowe, a niedługo nocka. No co za technologia..
Moja mama nie miała, więc łudzę się, że i mnie ominą [emoji16]
Ja jutro lecę do serwisu żeby mi wymienili ekran, bo jakiś czas temu mi spadł telefon i ekran trochę wylał, mam dwie kropki centymetrowe przez które nic nie widać... Mam nadzieję, że mi to zrobią w kilka godzin, bo bez telefonu przecież jak bez ręki [emoji23]

Ja mam rozstępy na brzuchu po pierwszej ciąży. Moja mama i siostra nie mają. Ale u mnie Oli był duży i ja brzuch miałam ogromny a urodziłam w 41tc

Ja mam rozstępy na brzuchu po pierwszej ciąży. Moja mama i siostra nie mają. Ale u mnie Oli był duży i ja brzuch miałam ogromny a urodziłam w 41tc
Ja też myślę że to miks wagi, brzucha, genów, kremów. W 1szej ciąży by am szczuplejsza także ten brzuch "rozepchalo" więc czułam że będą rozstępy. Teraz napewno też, choć mam już tsk duży brzuch że jest sporo skóry [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry