Zleci, zleci ten czas. No trochę tej coli pije, nie codziennie ale co jakiś czas. Nie mogę się powstrzymać [emoji24]@adzik super że dajesz znać bo mnie wiecznie te promocje się po czasie przypominają [emoji1787][emoji1787]
@paola425 ja w 1 ciąży używałam też m. In. Palmersa był spoko, ale ze wszystkimi mi trochę było brak regularnosci [emoji2960]
@młoda1994 brawo Ty ale Cie umeczyli. Trzymam kciuki za wyniki poniżej 2 [emoji3]
@Lilka2304 nie martw się ja też mam zawsze usg transwaginalne, to nie boli ani nic, super że masz takie bo wtedy dokładnie wszystko można obejrzeć.
@paola425 już 13!! Ale to leci. Proszę Pogonic czarne myśli wszystko będzie cudownie [emoji3590]
@Olineekg super, ja kocham takie porządki, remonciki i przygotowania [emoji3059] oby ten katar szybko poszedł sobie [emoji106]
@madziolina_p oby szybko zleciało do 18.10 [emoji3]
@MartaSx 22.10 nadchodzi [emoji3] a dużo tej coli pijesz?? Mi się też zdarzało w ciąży coli lyknac, może nie hektolitrami ale troszkę lykow tak, dr mówił że lepiej tak niż się dręczyc, a jak już mnie naszło to tylko o tym myślałam [emoji23][emoji23]
@fiddlee wpadam na rosół! Kocham rosół [emoji3] a tak serio to zdrówka. Ahhh szkoda że nie mogłaś teściowej szpadlem przez łep i wysłać do domu. Współczuję rewelacji, faktycznie mogła w urodziny syna sobie darować ale widocznie taki typ że musi być w centrum uwagi.
Ja od dziś clo 2x dziennie, poranna dawka już wzięta [emoji3] oby coś dało [emoji106] mi jak zwykle dzień za szybko leci, masakra [emoji23]
reklama
G
guest-1738525525
Gość
A wyniki macie odrazu??
Isasza4444
Fanka BB :)
Isasza4444
Isasza4444
Witam, rozgosc się. I oczywiście powodzenia [emoji106]Hej miło się Was czyta i czerpie wiadomości, będę u do was często zaglądać, bo też się staram o kolejnego bąbelka...
Dzięki dziewczyny za dobre słowo [emoji8] Ja dziś dość aktywnie jak na tą kiepską nockę [emoji16] posprzatałam dół, zrobiłam obiad, byłam na spacerze z psem... Całkiem sporo porównując do ostatnich "zdechłych" dni [emoji4] ale teraz już leżę i nic nie robię [emoji23]
O matko, ale Wam teściowa zafundowała urodziny... No mogła się powstrzymywać tym bardziej, że mieliście gości [emoji849] mam nadzieję, że mimo wszystko udało się dobrze spędzić ten dzień [emoji6]Ja również za każdym razem mam taką USG, mój lekarz mówi że dopiero od któregoś tam tyg robi przez brzuch. Jak robił mi w terminie @ to trochę dyskomfort czułam, ale wiadomo że wtedy wszystko bardziej wrażliwe.![]()
Eh dziewczyny, ja to wczoraj robiłam kolację urodzinową dla swojego, wszystko było by ekstra gdyby nie fakt, że nie wiadomo skąd pojawiła się jego matka z rewelacjami, że jego ojczym ja zdradzil i wyjebala to z domu. Płacz, lament.. przyszło co do czego to okazało się, że nic nie zrobił w sensie nie spał z żadną bo ma problem z erekcją A po prostu sąsiadka bardzo często do niego dzwoniła bo samotna, a i teściowa miała to w dupie. To sobie chadzał na kawki. Niby wczoraj coś porozmawiali i już ta noc spał w domu. Ale do ch** akurat w urodziny syna musiała mu takie rewelacje sprzedawać. Cierpietnica. W połowie to jej wina ale tego nie widzi.
Ja tez połamana od przeziębienia, wracam właśnie z zakupów do domu, wstawiam rosół i będę leżeć![]()
Ojjj ja właśnie też z systematycznością w kwestii stosowania balsamów niewiele mam wspólnego [emoji23] zobaczymy jak to będzie z tymi rozstępami [emoji848]@adzik super że dajesz znać bo mnie wiecznie te promocje się po czasie przypominają [emoji1787][emoji1787]
@paola425 ja w 1 ciąży używałam też m. In. Palmersa był spoko, ale ze wszystkimi mi trochę było brak regularnosci [emoji2960]
@młoda1994 brawo Ty ale Cie umeczyli. Trzymam kciuki za wyniki poniżej 2 [emoji3]
@Lilka2304 nie martw się ja też mam zawsze usg transwaginalne, to nie boli ani nic, super że masz takie bo wtedy dokładnie wszystko można obejrzeć.
@paola425 już 13!! Ale to leci. Proszę Pogonic czarne myśli wszystko będzie cudownie [emoji3590]
@Olineekg super, ja kocham takie porządki, remonciki i przygotowania [emoji3059] oby ten katar szybko poszedł sobie [emoji106]
@madziolina_p oby szybko zleciało do 18.10 [emoji3]
@MartaSx 22.10 nadchodzi [emoji3] a dużo tej coli pijesz?? Mi się też zdarzało w ciąży coli lyknac, może nie hektolitrami ale troszkę lykow tak, dr mówił że lepiej tak niż się dręczyc, a jak już mnie naszło to tylko o tym myślałam [emoji23][emoji23]
@fiddlee wpadam na rosół! Kocham rosół [emoji3] a tak serio to zdrówka. Ahhh szkoda że nie mogłaś teściowej szpadlem przez łep i wysłać do domu. Współczuję rewelacji, faktycznie mogła w urodziny syna sobie darować ale widocznie taki typ że musi być w centrum uwagi.
Ja od dziś clo 2x dziennie, poranna dawka już wzięta [emoji3] oby coś dało [emoji106] mi jak zwykle dzień za szybko leci, masakra [emoji23]
Trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie [emoji110]Hej miło się Was czyta i czerpie wiadomości, będę u do was często zaglądać, bo też się staram o kolejnego bąbelka...
fiddlee
To jest jakaś emocjonalnie patologiczna rodzina. Dzwoni do mnie teraz siostra mojej teściowej z informacją, żebym nikomu nic nie mówiła żeby się ktoś tam z rodziny nie dowiedział. Odpaliłam się na nią strasznie, a ta zaczęła mi płakać, że jej siostra została skrzywdzona. Po moich słowach, że płacz to tania manipulacja nagle jej przeszło. Powiedziałam, że jeśli to w jaki kolejek sposób wpłynie na mojego męża to ich zmiotę z powierzchni ziemi. A wiedza, do czego jestem zdolna. Żeby nie było mój mąż to żadna *****, po prostu jest trzeźwym narkomanem.Dzięki dziewczyny za dobre słowo [emoji8] Ja dziś dość aktywnie jak na tą kiepską nockę [emoji16] posprzatałam dół, zrobiłam obiad, byłam na spacerze z psem... Całkiem sporo porównując do ostatnich "zdechłych" dni [emoji4] ale teraz już leżę i nic nie robię [emoji23]O matko, ale Wam teściowa zafundowała urodziny... No mogła się powstrzymywać tym bardziej, że mieliście gości [emoji849] mam nadzieję, że mimo wszystko udało się dobrze spędzić ten dzień [emoji6]Ojjj ja właśnie też z systematycznością w kwestii stosowania balsamów niewiele mam wspólnego [emoji23] zobaczymy jak to będzie z tymi rozstępami [emoji848]Trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie [emoji110]
Jeny jak ja nie lubię takiej gry na emocjach i wymuszania czegokolwiek płaczem... Trzymam kciuki żeby tak cała sytuacja ni odbiła się na Twoim mężu [emoji110] swoją drogą wiedzą jak jest to mu fundują szopki, świetne wsparcie rodziny, nie ma co [emoji53]To jest jakaś emocjonalnie patologiczna rodzina. Dzwoni do mnie teraz siostra mojej teściowej z informacją, żebym nikomu nic nie mówiła żeby się ktoś tam z rodziny nie dowiedział. Odpaliłam się na nią strasznie, a ta zaczęła mi płakać, że jej siostra została skrzywdzona. Po moich słowach, że płacz to tania manipulacja nagle jej przeszło. Powiedziałam, że jeśli to w jaki kolejek sposób wpłynie na mojego męża to ich zmiotę z powierzchni ziemi. A wiedza, do czego jestem zdolna. Żeby nie było mój mąż to żadna *****, po prostu jest trzeźwym narkomanem.![]()
reklama
adzik
No to testujemy razem [emoji847] szkoda że dopiero owu A nie ciążowe
Ale ja na owu zakończę testowanie obiecałam sobie że nie zatestuje do póki kilka dni się @ nie spóźni. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu [emoji23]
Cześć miło Cię poznać zapraszamy do nas [emoji4]Hej miło się Was czyta i czerpie wiadomości, będę u do was często zaglądać, bo też się staram o kolejnego bąbelka...
Podziel się: