Zleci, zleci ten czas. No trochę tej coli pije, nie codziennie ale co jakiś czas. Nie mogę się powstrzymać [emoji24]@adzik super że dajesz znać bo mnie wiecznie te promocje się po czasie przypominają [emoji1787][emoji1787]
@paola425 ja w 1 ciąży używałam też m. In. Palmersa był spoko, ale ze wszystkimi mi trochę było brak regularnosci [emoji2960]
@młoda1994 brawo Ty ale Cie umeczyli. Trzymam kciuki za wyniki poniżej 2 [emoji3]
@Lilka2304 nie martw się ja też mam zawsze usg transwaginalne, to nie boli ani nic, super że masz takie bo wtedy dokładnie wszystko można obejrzeć.
@paola425 już 13!! Ale to leci. Proszę Pogonic czarne myśli wszystko będzie cudownie [emoji3590]
@Olineekg super, ja kocham takie porządki, remonciki i przygotowania [emoji3059] oby ten katar szybko poszedł sobie [emoji106]
@madziolina_p oby szybko zleciało do 18.10 [emoji3]
@MartaSx 22.10 nadchodzi [emoji3] a dużo tej coli pijesz?? Mi się też zdarzało w ciąży coli lyknac, może nie hektolitrami ale troszkę lykow tak, dr mówił że lepiej tak niż się dręczyc, a jak już mnie naszło to tylko o tym myślałam [emoji23][emoji23]
@fiddlee wpadam na rosół! Kocham rosół [emoji3] a tak serio to zdrówka. Ahhh szkoda że nie mogłaś teściowej szpadlem przez łep i wysłać do domu. Współczuję rewelacji, faktycznie mogła w urodziny syna sobie darować ale widocznie taki typ że musi być w centrum uwagi.
Ja od dziś clo 2x dziennie, poranna dawka już wzięta [emoji3] oby coś dało [emoji106] mi jak zwykle dzień za szybko leci, masakra [emoji23]
reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
Isasza4444
Isasza4444
Witam, rozgosc się. I oczywiście powodzenia [emoji106]Hej miło się Was czyta i czerpie wiadomości, będę u do was często zaglądać, bo też się staram o kolejnego bąbelka...
Dzięki dziewczyny za dobre słowo [emoji8] Ja dziś dość aktywnie jak na tą kiepską nockę [emoji16] posprzatałam dół, zrobiłam obiad, byłam na spacerze z psem... Całkiem sporo porównując do ostatnich "zdechłych" dni [emoji4] ale teraz już leżę i nic nie robię [emoji23]
O matko, ale Wam teściowa zafundowała urodziny... No mogła się powstrzymywać tym bardziej, że mieliście gości [emoji849] mam nadzieję, że mimo wszystko udało się dobrze spędzić ten dzień [emoji6]Ja również za każdym razem mam taką USG, mój lekarz mówi że dopiero od któregoś tam tyg robi przez brzuch. Jak robił mi w terminie @ to trochę dyskomfort czułam, ale wiadomo że wtedy wszystko bardziej wrażliwe.
Eh dziewczyny, ja to wczoraj robiłam kolację urodzinową dla swojego, wszystko było by ekstra gdyby nie fakt, że nie wiadomo skąd pojawiła się jego matka z rewelacjami, że jego ojczym ja zdradzil i wyjebala to z domu. Płacz, lament.. przyszło co do czego to okazało się, że nic nie zrobił w sensie nie spał z żadną bo ma problem z erekcją A po prostu sąsiadka bardzo często do niego dzwoniła bo samotna, a i teściowa miała to w dupie. To sobie chadzał na kawki. Niby wczoraj coś porozmawiali i już ta noc spał w domu. Ale do ch** akurat w urodziny syna musiała mu takie rewelacje sprzedawać. Cierpietnica. W połowie to jej wina ale tego nie widzi.
Ja tez połamana od przeziębienia, wracam właśnie z zakupów do domu, wstawiam rosół i będę leżeć
Ojjj ja właśnie też z systematycznością w kwestii stosowania balsamów niewiele mam wspólnego [emoji23] zobaczymy jak to będzie z tymi rozstępami [emoji848]@adzik super że dajesz znać bo mnie wiecznie te promocje się po czasie przypominają [emoji1787][emoji1787]
@paola425 ja w 1 ciąży używałam też m. In. Palmersa był spoko, ale ze wszystkimi mi trochę było brak regularnosci [emoji2960]
@młoda1994 brawo Ty ale Cie umeczyli. Trzymam kciuki za wyniki poniżej 2 [emoji3]
@Lilka2304 nie martw się ja też mam zawsze usg transwaginalne, to nie boli ani nic, super że masz takie bo wtedy dokładnie wszystko można obejrzeć.
@paola425 już 13!! Ale to leci. Proszę Pogonic czarne myśli wszystko będzie cudownie [emoji3590]
@Olineekg super, ja kocham takie porządki, remonciki i przygotowania [emoji3059] oby ten katar szybko poszedł sobie [emoji106]
@madziolina_p oby szybko zleciało do 18.10 [emoji3]
@MartaSx 22.10 nadchodzi [emoji3] a dużo tej coli pijesz?? Mi się też zdarzało w ciąży coli lyknac, może nie hektolitrami ale troszkę lykow tak, dr mówił że lepiej tak niż się dręczyc, a jak już mnie naszło to tylko o tym myślałam [emoji23][emoji23]
@fiddlee wpadam na rosół! Kocham rosół [emoji3] a tak serio to zdrówka. Ahhh szkoda że nie mogłaś teściowej szpadlem przez łep i wysłać do domu. Współczuję rewelacji, faktycznie mogła w urodziny syna sobie darować ale widocznie taki typ że musi być w centrum uwagi.
Ja od dziś clo 2x dziennie, poranna dawka już wzięta [emoji3] oby coś dało [emoji106] mi jak zwykle dzień za szybko leci, masakra [emoji23]
Trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie [emoji110]Hej miło się Was czyta i czerpie wiadomości, będę u do was często zaglądać, bo też się staram o kolejnego bąbelka...
fiddlee
To jest jakaś emocjonalnie patologiczna rodzina. Dzwoni do mnie teraz siostra mojej teściowej z informacją, żebym nikomu nic nie mówiła żeby się ktoś tam z rodziny nie dowiedział. Odpaliłam się na nią strasznie, a ta zaczęła mi płakać, że jej siostra została skrzywdzona. Po moich słowach, że płacz to tania manipulacja nagle jej przeszło. Powiedziałam, że jeśli to w jaki kolejek sposób wpłynie na mojego męża to ich zmiotę z powierzchni ziemi. A wiedza, do czego jestem zdolna. Żeby nie było mój mąż to żadna *****, po prostu jest trzeźwym narkomanem.Dzięki dziewczyny za dobre słowo [emoji8] Ja dziś dość aktywnie jak na tą kiepską nockę [emoji16] posprzatałam dół, zrobiłam obiad, byłam na spacerze z psem... Całkiem sporo porównując do ostatnich "zdechłych" dni [emoji4] ale teraz już leżę i nic nie robię [emoji23]O matko, ale Wam teściowa zafundowała urodziny... No mogła się powstrzymywać tym bardziej, że mieliście gości [emoji849] mam nadzieję, że mimo wszystko udało się dobrze spędzić ten dzień [emoji6]Ojjj ja właśnie też z systematycznością w kwestii stosowania balsamów niewiele mam wspólnego [emoji23] zobaczymy jak to będzie z tymi rozstępami [emoji848]Trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie [emoji110]
Jeny jak ja nie lubię takiej gry na emocjach i wymuszania czegokolwiek płaczem... Trzymam kciuki żeby tak cała sytuacja ni odbiła się na Twoim mężu [emoji110] swoją drogą wiedzą jak jest to mu fundują szopki, świetne wsparcie rodziny, nie ma co [emoji53]To jest jakaś emocjonalnie patologiczna rodzina. Dzwoni do mnie teraz siostra mojej teściowej z informacją, żebym nikomu nic nie mówiła żeby się ktoś tam z rodziny nie dowiedział. Odpaliłam się na nią strasznie, a ta zaczęła mi płakać, że jej siostra została skrzywdzona. Po moich słowach, że płacz to tania manipulacja nagle jej przeszło. Powiedziałam, że jeśli to w jaki kolejek sposób wpłynie na mojego męża to ich zmiotę z powierzchni ziemi. A wiedza, do czego jestem zdolna. Żeby nie było mój mąż to żadna *****, po prostu jest trzeźwym narkomanem.
reklama
adzik
No to testujemy razem [emoji847] szkoda że dopiero owu A nie ciążowe
Ale ja na owu zakończę testowanie obiecałam sobie że nie zatestuje do póki kilka dni się @ nie spóźni. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu [emoji23]
Cześć miło Cię poznać zapraszamy do nas [emoji4]Hej miło się Was czyta i czerpie wiadomości, będę u do was często zaglądać, bo też się staram o kolejnego bąbelka...
Podziel się: