reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

No w Wawie w sklepie, w którym oglądaliśmy ten wózek koleś Nas podliczył na 2300 bez fotelika,wiec no jakby tu powiedzieć 1700 z transportem i fotelika było nie do przebicia...swoją drogą naprawdę przebita jak nie wiem...
A ja Ci powiem,że mnie się ten zielony coraz bardziej podoba im dłużej na niego patrze...może dlatego,że ja dla małej sporo zielonego kupowałam...taka będzie dziewczynka różowo-zielona... a ten wózek jest taki w cytrynę dojrzałą wpadający...
P.S też już jezdziłam,montowałam na wszystkie sposoby,przymierzałam do samochodu i już rożek do środka wsadziłam...wózek na dziecko gotowy...:-D

reklama
Ulala, to faktycznie dużo wyszło w sklepie o_O.
U nas trochę mniej jednak. 2000 z fotelikiem...Znośnie jeszcze. Jasne, że 300 zł. piechotą nie chodzi i gdybyśmy to my zamawiali, to z pewnością via net, no ale ;).

A ten zielony też jest niezły. Trochę oko wykol, ale z polotem za to :). Najgorszy wbrew pozorom wyszedł im w tym sezonie czarny. Wygląda zdecydowanie zbyt ekscentrycznie bez jakichkolwiek barwnych akcentów :p. No i ten szary - niemal biały - prawdziwe wyzwanie ;).

Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze z navingtonami współpracowało :)

Ratina i Aia tak Wam pozazdrościłam, że też na navingtona się zdecydowałam. Jeszcze fajną promocje znalazłam 3w1 z maxi cosi za 1649. Tylko teraz kolor dla chłopca. Chciałam niebieski, ale on jest dla mnie za bardzo turkusowy.
Aia, a ten lychee bardziej przybrudzony czy bardziej czerwony?

no to ja w końcu dołączyłam do posiadaczy "fur" :-) ponieważ już miałam na stanie spacerówkę Mutsy doszłam do wniosku, ze dokupię tylko gondole i będzie całkiem fajny wózek :tak: oczywiście w pierwszej próbie kupiłam złą gondolę, nie pasowała na stelaż, dokupiłam adaptery, też nie pasowały, więc postanowiłam sprzedać nie pasująca gondolę i dopiero wtedy dokupić właściwą, w końcu mi się udało :-) gondole sprzedałam z małą stratą (ale ważne, że się niepasującego klamota pozbyłam) i kupiłam super gondolę za 100zł z przesyłką, po prostu kocham allegro :-D w ten sposób dokupując adaptery do fotelika i gondolę mam super zestaw za niecałe 200zł ;-) P1020577-1.JPGP1020578-1.JPG

domi78 taki czerwonawo-różowy jak dla mnie :-) Ładny kolorek. Nawet miałam już zamówiony ten wózeczek dla mojej dzidzi w kolorze lychee własnie. One inaczej wyglądają na necie niż w realu więc warto żebyś sobie obejrzała. Zestaw 3 w 1 można już za 1600 kupić.

Ostatnia edycja:
Jej domi nie zauważyłam Twojego pytania odnośnie wózka :(. Strasznie mi głupio, mam nadzieję, że wybaczysz?
Pewnie teraz to musztarda po obiedzie, ale czerwony - lychee jest dokładnie taki, jak napisała ilovesummer, raczej w bordo niż w karmin ;).
Ale! Fura fajna ;), dalej mi się podoba ;)

irisson czadowy wóz :) i fajowy kolor!

weronkazz a Ty jaki wybrałaś? Jakoś mi umknęło :(

Ostatnia edycja:
reklama
Aia wybaczam. Wózeczek już dotarł do nas w tym bordzie. Nam się bardzo podoba i już czekamy na jego włąścicicela

Do góry