ilovesummer
Fanka BB :)
k8libby gondolka tylko 1 kg cięższa od tego fotelika, a dzidziusiowi serio będzie wygodniej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wreszcie zdecydowaliśmy się na wózek. Tak jak się spodziewałam pierwotny plan był taki, że pooglądamy i kupimy via net, bo taniej, a wyszło na opak, bo wzięliśmy od razu . Trochę przepłaciliśmy, ale już trudno. Moi rodzice za takim rozwiązaniem optowali, a jako finansujący mieli przecież ostateczny głos w tej kwestii.
A oto nasz wybór:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: NAVINGTON Cadet 2012/2013 wózek głęboko-spacerowy skórzana rączka i pałąk!
kolor lychee. Będziemy widoczni na osiedlu, nie ma co . Chciałam początkowo szary, ale strasznie jasny był. Po kilku razach pewnie zrobiłby się bury.
Wózek wybraliśmy jednak przede wszystkim ze względu na niesamowitą funkcjonalność i parametry . Składa się i rozkłada błyskawicznie, jednym ruchem, do rozmiarów naprawdę mikro. Luzem wchodzi nam do małego bagażnika, albo nawet za przednie siedzenie! Wszystkie elementy łączą się i odczepiają lekko jak piórko...Naprawdę byłam i jestem pod ogromnym wrażeniem. Do tego leciuteńki i naprawdę prowadzić się da jednym palcem, oczywiście bez bobo .
Jedno jest pewne, wjadę nim wszędzie (jest wąski) i dam sobie radę sama bez większych wysiłków, a to istotne.
K8libby mi się tak podoba fotelik zamiast gondoli, małe, lekkie :-) widziałam, że u mnie mnóstwo mam jeździ nawet w takie upały, tyle, że producent pisze, że zalecane jest maks pół h jak w samochodzie, więc podejrzewam 3 h spacery odpadają, ale sklepowe na chwilkę, w każdym razie ja tez tak kombinuję
Aia a jest ten kolor?? bo ja właśnie wczoraj odebrałam nawingtona z bobo....Ogólnie ułozyło się tak,że zamawialismy 3 tyg temu kolor ze starej kolekcji,którego już nie było...Pani dzwoniła do mnie z 3 razy i w końcu okazało się ze mają z nowej kolekcji w komplecie tylko czarny i ten zielony...no to zamówiłam zielony (mówiła,że na resztę kolorów trzeba czekać ok 2 tyg.,ale już miałam dość czekania,no i nie ma gwarancji,że będą)
Tylko ja go brałam w zestawie z Maxi Cosi Citi(dla odmiany fotelik jest niebieski )