reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

no wiec wyjdzie wiecej o wiele, bo komplet znalazlam za niecale 900euro, 3w1
wiem ze to duzo :)no coz.. ale on mnie strasznie sie podoba :D

Kruszki - czy to nie jest wystarczający argument żeby mieć wlaśnie TEN wózek ? ;-) każdy inny będziesz zawsze porównywać do wymarzonego a zaoszczędzone pieniądze w żaden sposób nie zrekompensują braku RECARO! Kupuj kobieto!

reklama
Ale stronę internetową to to recaro ma przegraną :p Mój mąż by się nie zgodził na taki zakup, bo by powiedział, że jak stronę mają kiepską to i wózek badziewiasty :p
hehehe dobre :D

k8libby :-D. Eh te chłopy ;-).
Strona producenta "mojego" wózka jest jeszcze bardziej badziewiasta. Nawet nie mają w produktach wózka, który sprzedają już chyba 2 lata :-D, A i jeszcze gorsze znajdowałam. Recaro i tak jest wypasiona.
hehehe tez dobre :D

Kruszki - czy to nie jest wystarczający argument żeby mieć wlaśnie TEN wózek ? ;-) każdy inny będziesz zawsze porównywać do wymarzonego a zaoszczędzone pieniądze w żaden sposób nie zrekompensują braku RECARO! Kupuj kobieto!
boje sie dziewczynki ze kupie taki drogi wozek, a on mnie zawiedzie czyms :/ tak czy siak mysle ze ten zakup nastapi w koncowce czerwca, jakos lipiec
poza tym ciagle wyszukujemy wszystkie nowe wozki, moze jeszcze i cos innego mi wpadnie mi w oko

Ja dostaję w spadku wózek MaxiCosi, model sprzed kilku lat - przez chwilę myślałam czy aby mój Bruno nie bedzie miał jakiejś traumy że miał przechodzoną pierwszą furę ale teraz się cieszę, że mam to z głowy bo to naprawdę TRUDNA decyzja! Powodzenia :-)

boje sie dziewczynki ze kupie taki drogi wozek, a on mnie zawiedzie czyms :/
A jak kupisz inny i Cię zawiedzie to dopiero będziesz sobie pluła w brodę, że jednak nie wybrałaś tego który Ci się podobał i który uznałaś za w sam raz dla Maleństwa... Summerbaby ma rację - jeśli tylko nie musisz zastawiać pod jego zakup samochodu ;-) , jeśli tylko Ci się podoba i znajdujesz w nim wszystko to, czego oczekujesz od wózka - to czemu nie?

aaaa kupiłam wozek:) jednak zakochałam się w x-landerze i nie bylo o innym mowy:) używka na allegro za 630 zł 2 w 1 gondola + spacerówka :) Myślalam, że mnie przelicytują a tu niespodzianka:)

reklama
Do góry