reklama
Kocyk według mnie to najlepsze wyjście. Ważne żeby to nie było jakieś sztuczne byle co. Ja osobiście polecam te z firmy maylily. Mają szeroki wybór i co najważniejsze są to kocyki z najlepszych tkanin zrobione w Polsce. Tutaj możecie sobie przejrzeć co oferują Link do: KOCE - MAYLILY.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Trochę za drogie - myślałam o czymś bardziej przyziemnym Nie chcę wydawać na sam kocyk ponad 200 złKocyk według mnie to najlepsze wyjście. Ważne żeby to nie było jakieś sztuczne byle co. Ja osobiście polecam te z firmy maylily. Mają szeroki wybór i co najważniejsze są to kocyki z najlepszych tkanin zrobione w Polsce. Tutaj możecie sobie przejrzeć co oferują Link do: KOCE - MAYLILY.
Pozdrawiam
Trochę za drogie - myślałam o czymś bardziej przyziemnym Nie chcę wydawać na sam kocyk ponad 200 zł
Uwierz, że spokojne dziecko to coś na czym nie warto oszczędzać. Sami mieliśmy podobne wątpliwości swego czasu, ale finalnie rodzice nam sprezentowali takie kocyki bambusowe z których spokojnie można sobie robić rożki mała naprawdę jest spokojniejsza w nich. MAYLILY akurat jest polskim producentem, który używa najdelikatniejszych tkanin może warto właśnie zrobić jak my i poprosić o prezent?
Dla mnie tak drogi kocyk to bardziej gadżet dla rodzica niż niezbedne akcesoria dla dziecka, na prawdę można kupić delikatny, miły w dotyku i dobry kocyk do 60-80 zł(co uważam i tak nie jest małą kwotą). Jakoś ciężko mi w to uwierzyć że dziecko w kocyku za 200 zł śpi lepiej niż w takim za 60Uwierz, że spokojne dziecko to coś na czym nie warto oszczędzać. Sami mieliśmy podobne wątpliwości swego czasu, ale finalnie rodzice nam sprezentowali takie kocyki bambusowe z których spokojnie można sobie robić rożki mała naprawdę jest spokojniejsza w nich. MAYLILY akurat jest polskim producentem, który używa najdelikatniejszych tkanin może warto właśnie zrobić jak my i poprosić o prezent?
Uwierz, że spokojne dziecko to coś na czym nie warto oszczędzać. Sami mieliśmy podobne wątpliwości swego czasu, ale finalnie rodzice nam sprezentowali takie kocyki bambusowe z których spokojnie można sobie robić rożki mała naprawdę jest spokojniejsza w nich. MAYLILY akurat jest polskim producentem, który używa najdelikatniejszych tkanin może warto właśnie zrobić jak my i poprosić o prezent?
Przepraszam, ale troszkę śmieszą mnie komentarze w stylu "nie oszczędzaj na dziecku" Nie mam zamiaru żałować dziecku i dusić grosików ale nie wydaje mi się, żeby kocyk za 200 zł był konieczny. I nie będę prosić o takie prezenty. Jestem przekonana, że znajdę tańszy rożek, w sumie już znalazłam - no może nie wykonany z najdelikatniejszych tkanin - ale również z dobrych i nie będzie kosztować aż tyle.
Trzeba każdemu zostawić wybór, jeśli ktoś uważa za 200 zł za kocyk to za dużo to ma to tego prawo
Dla mnie tak drogi kocyk to bardziej gadżet dla rodzica niż niezbedne akcesoria dla dziecka, na prawdę można kupić delikatny, miły w dotyku i dobry kocyk do 60-80 zł(co uważam i tak nie jest małą kwotą). Jakoś ciężko mi w to uwierzyć że dziecko w kocyku za 200 zł śpi lepiej niż w takim za 60
W punkt Zresztą, jeśli kogoś stać i nie widzi problemu w takim wydatku to super. Dla mnie natomiast to zbędne wydawanie pieniędzy za coś, co zapewne mogę kupić dużo taniej a również będzie dobrej jakości. Jestem w stanie wydać więcej na potrzeby dziecka, jeśli to będzie konieczne, potrzebne a tak poza tym, to nie chcę przesadzać
Moja siostra posiada ten Link do: Rożek z wkładem kokosowym Beżowy Classics i jest zadowolona, przydał jej się
reklama