reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

DOMINIQUE OGROMNE GRATULACJE!!!!! NEICH SIE MAJECZKA ZDROWO CHOWA A MAMUSIA SZYBKO WRACA DO FORMY!!
FRUTISKU OLIWKA JEST PRZESLICZNA..A TY GłOWA DO GóRY , WSZYSTKO SIE JAKOS UłOZY!!!!POZDRAWIAM

reklama
Dominique ogromne gratulację.

Fritusiek Oliwka jest śliczna, życzę szybkiego powrotu do formy i poprawienia humorku.

Frutisku, gratuluje raz jeszcze slicznej Oliwki!

Chyba cala mamusia z niej jest, prawda? :) Jest cudna.

Szybkiego powrotu do formy!
Pozdrawiam!

DOMINIQUE, GRATULACJE!!!

Frutisku, spokojnie, wszystko przejdzie i bedzie ok!! Najwazniejsze, ze masz juz swoja Oliweczke na rekach i mozesz przytulic to sliczne malenstwo do siebie!! Powodzenia zycze :)

FRUTISKU NIE DAJ SIĘ ! TWÓJA CÓRECZKA TAKA ŚLICZNA !!!.Ja też po porodzie tak wyglądałam ,to jest przemęczenie ,ja miałam po 36 stopni i słaniałam sie na nogach ale to minęło i jestem najszczęśliwszą mamą na świecie .

Frutisek,moje 2 pierwsze tygodnie z synkiem wyglądały tak,że go karmiłam i ryczałam a najczęściej doły łapały mnie popołudniu i dzień bez ryku to był dzień stracony ;) Wszystko minie kochana,trzymaj się!

reklama
dominique ogromniaste gratulacje

Nowej obywatelce świata niech życie z róż się uplata.​

Do góry