reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

reklama
;D Jestem..ale tylko na chwilkę...mam deprechę poporodową :-[ ,jestem słaba..i to wszystko jak wróciłam do domu..a w szpitalu było tak miło!!! ;). Ale fotka pierwsza ze szpitala jest!

tu mi się ziewa..
jm0010zf6.jpg

z tatusiem..
j0009am5.jpg

mamusia kocha swój skarb.. :p
j0007ek3.jpg

z braciszkiem..mówię wam jaki OPIEKUN z niego.. ::)
jm0009mm7.jpg

a tu moja depresja.. :-[ :-[ stąd moja mina..opuchnięta od płaczu..stresu..napięcia..dochodzi do tego że poprostu robi mi się słabo,blednę...itd..
c0003hl4.jpg

c0002sh4.jpg

Dominique, wielkie gratulacje, w końcu przestaniesz się nudzić, bo Majeczka jest już z tobą, życzę szybkiego powrotu do formy.

Frutisku.. to nie deprecha, to przemęczenie. U mnie też kryzys wczoraj był, i choć nie ryczałam, to miałam ochotę przetrzepać tyłek mlodemu. Trzymaj się dzielnie, bo masz dla kogo - Oliwka jest śliczna niunia :)

reklama
Frutisku, kochana, postaraj sie wziac ten placz jako chwilowa "norme". Daj czas sobie. Hormonki wracaja do normy a na poczatku niestety dosc gwaltownie. Mi tez bylo ciezko po urodzeniu Karolki - ryczalam jak nie wiem co.

Oliwka jest przesliczna!

Do góry