reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

OLA SIĘ ROZDWOIŁA!!!!!!!!!!!
kRÓCIUTKO MÓWIĘ CO WIEM - PRZED CHWILĄ DZWONIŁA, ROZMOWA OCZYWIŚCIE KRÓCIUTKA ALE JUTRO IDĘ DO NIEJ!!!
wSZYSTKO OK- URODZIŁA OK 22.45 MAŁY WAŻY 2850 I MA 50 CM!!! RANY- JA JESZCZE NIE WIERZĘ!!!!!!!! CHYBA NIE ZASNĘ....

reklama
O kurcze !!!!! to ja sie musze wziac za siebie hehe i tez urodzic, bo termin to tuz tuz....AAA!!!!!!

w kazdym razie serdeczne gratulacje dla Oli!!!!!! ;D ;D ;D

O RANY ZACZĘŁO SIE U NAS NA DOBRE:)))

OLU OGROMNIASTE GRATULACJE.

Trzymajcie się z maluszkiem ciepło i szybko do nas wracajcie:)))

AGATJE Twoj maluszek to bardzo posłuszny jest, czeka aby mamusia wszystkie sprawy na uczelni pozałatwiała:)))

o jacie!:)- ale wiadomości z rana - SUPERSUPER!!:)- to już 3-ci nasz dzieciaczek chyba :) O0

OLU OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Agaciulko- Oliwka - przepiękna!

Oczywiście przekażę :) idę na 10.30 do gina a potem zaraz w odwiedziny :D napiszę jak wrócę

Ale super !!!!!!!!!!!!!!!!

041.gif
OLU OGROMNE GRATULACJE
045.gif

Więc jak to mówią do trzech razy sztuka, a teraz to już będzie z górki. Dziewczęta do roboty myć okna tak jak Ola

reklama
OLU - GRATULACJE!! GRTULACJE!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!

Zaczęło sie na dobre...

A ja mam ten sam termin, co miała Ola... Tylko u mnie spokój na razie... Ja coś czuję, że przenoszę te 2 tygodnie...

Do góry