reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

OLA SIĘ ROZDWOIŁA!!!!!!!!!!!
kRÓCIUTKO MÓWIĘ CO WIEM - PRZED CHWILĄ DZWONIŁA, ROZMOWA OCZYWIŚCIE KRÓCIUTKA ALE JUTRO IDĘ DO NIEJ!!!
wSZYSTKO OK- URODZIŁA OK 22.45 MAŁY WAŻY 2850 I MA 50 CM!!! RANY- JA JESZCZE NIE WIERZĘ!!!!!!!! CHYBA NIE ZASNĘ....

reklama
O kurcze !!!!! to ja sie musze wziac za siebie hehe i tez urodzic, bo termin to tuz tuz....AAA!!!!!!

w kazdym razie serdeczne gratulacje dla Oli!!!!!! ;D ;D ;D

O RANY ZACZĘŁO SIE U NAS NA DOBRE:)))

OLU OGROMNIASTE GRATULACJE.

Trzymajcie się z maluszkiem ciepło i szybko do nas wracajcie:)))

AGATJE Twoj maluszek to bardzo posłuszny jest, czeka aby mamusia wszystkie sprawy na uczelni pozałatwiała:)))

o jacie!:)- ale wiadomości z rana - SUPERSUPER!!:)- to już 3-ci nasz dzieciaczek chyba :) O0

OLU OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Agaciulko- Oliwka - przepiękna!

Oczywiście przekażę :) idę na 10.30 do gina a potem zaraz w odwiedziny :D napiszę jak wrócę

Ale super !!!!!!!!!!!!!!!!

041.gif
OLU OGROMNE GRATULACJE
045.gif

Więc jak to mówią do trzech razy sztuka, a teraz to już będzie z górki. Dziewczęta do roboty myć okna tak jak Ola

reklama
OLU - GRATULACJE!! GRTULACJE!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!

Zaczęło sie na dobre...

A ja mam ten sam termin, co miała Ola... Tylko u mnie spokój na razie... Ja coś czuję, że przenoszę te 2 tygodnie...

Do góry