reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

Widze sie załysmy rozdwajac i to juz na dobre

Serdeczne gratulacje dla Oli i Agaciulki zdrowia i czekamy na was tez bym juz chciala miec kacperka przy sobie juz wszystko przygotowane tylko jego brakuje

reklama
Rany a wczoraj w rana bylo tak cicho ;D
Olu ogromne gratulacje dla Ciebie i Maleństwa :), ja nie moge w to uwierzyc ze juz jestesmy na finiszu prawie wszystkie!

A Oliwia cudo po prostu :D Jak to Oliwie ;)

Byłam u Oli :D Marcinek jest śliczny, waży 2800, ma 55 cm - drobniutki, szczuplutki ale zdrowy - dostał 10 pkt. Strasznie podobny do Martusi - swojej starszej siostry. A Ola wygląda jakby ktoś za nią urodził :D Tylko tak rodzić...nie cięta, nie szyta...ale szczegółowo to ona sama pewnie już niebawem napisze.
U mnie natomiast nic się nie zapowiada że to już zaraz - główka nisko, szyjka krótka ale ktg - "plaża" jak to pewna koleżanka z majówek mówi ;)

Agaciulka,przepiękną masz Oliwkę! A jaka podobna była na zdjęciach z USG!!!
OluK,gratulacje udanego porodu i ślicznego synusia!

no właśnie - to był cytat z głuszka ;) żeby nie było że sobie cudze sformułowania przywłaszczam :D :d :d :D ale dziś się nałaziłam i taki cudowny ucisk czuje - moze coś z tego będzie...mały się mocno rusza ale jakoś zupełnie naczej niż zawsze - jakby chciał się odepchnąć nóżkami od góry żeby w dół zejść , a jak szalał jak Oli Marcinka trzymałam - chyba zazdrosny ;D

kochane czerwcoweczki :) :) :) zagladalam do was jakis czas temu i zadna jeszcze nie byla rozdwojona :) :) :) a teraz tyle szczesliwych mamus! OGROMNE GRATULACJE :) :) :)

wszystkim wam goraco kibicuje :) :) :) czerwiec to wspanialy miesiac na porody ;-) (dobra, majowki, maj tez ;-) ) ja sama sie urodzilam w czerwcu ;D moze ktoras urodzi 8??? :) :) :)

buziaki pelne &&&&&&&&&&&& :)

JUZ NIEDLUGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no aenye masz szczęście że dodałas ten MAJ!!!!!!! ;D ;D ;) ;)
baska - mozesz mmnie cytowac do woli - będzie mi MIŁO ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;) ;)

reklama
Cos nie widze Agatki naszej...moze ona juz tez trzyma maluszka w ramionach....
Ciekawe ktora nastepna:)))

Do góry