reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

reklama
Witajcie!!!!!!
ja też już rozdwojona 23.06 o godz.10.20 urodziłam prześlicznego synusia Kubusia ważyl 3.600 , mierzył 59 cm. Jestem przeszczęśliwa ,że to wszystko już za mną i że mam mojego skarbusia . :) :) :)

gratulacje dla kolejnej mamusi :D
do tego gratulacje zbiorcze :D :D :D
maz oczywiscie regularnie zaglada i apdejtuje nasza stronke czerwcowa ;D
jeszcze raz gratulacje dla tych co maja to za soba!!!!
i cierpliwosci dla tych co czekaj!!!!

GRATUULUJEMY!!!!!!!!!!!!
Emiete- ;) chyba Twój Kubus zostanie moim zieciem - bo znalazłam juz kogos kto pobil wage i dl mojej Klaudi - ona 3500i 58 dł:)

o kurcze, Rusalko, rzeczywiscie wysokie wasze dzieciaki, bo Olaf na ostatniej kontroli, jak mial miesiac to mierzyl 56cm hehe

Emiete gratulacje
Rusałka moja Marysia 3600 i 58 cm - więc ;D ;D ;D ale ona jest narzeczoną Olafka więc Kubusia bierz spokojnie

Nie to ze ja juz rozdwojona lipcowka ale ale mialam byc czerwcowka:)
wiec szczegoliki:
coreczka Jazzybelle Alexandra Zofia urodzona 4.07.06 o godz.03.56 z waga 4250 g.
tzn wyrwana z mojego lona za pomoca vacuming-mowie wam przezylam koszmar z moim porodem,ale opisze to pozniej jako horror szpitalny;)w dziale porody jak wroce do domciu.bo wciaz w szpitalu z Jazz bo mala ma infekce i zlamany obojczyk ni lezy na obserwacji czyli nie ze mna tylko ja tam chodze na karmienie ,ale nie ma to jak kacik internetowy w szpitalu.
w kazdym badz razie ufffffffff mam to juz za soba i jeszcez wiele przede mna:)
pozdrawiam wszytkie juz zaawansowane mamy:)

reklama
Gratulacje dla świerzo upieczonej mamusi dużo zdrówka WAM życzę no i córcia spora .Wypoczywajcie :) :) :)

Do góry