reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

Hanie Solo ale z ciebie zdolniacha ;D ;D ;D ;D Dobrze że mamy takiego męża na BB

reklama
maz wszystkie pochwaly czyta ;D
a jeszcze dodam, ze wszystko zrobil SAM z SIEBIE! nic go nie musialam namawiac :D
oj niedlugo bedzie mial pelne rece roboty hehehe jak mu zaczna maile przychodzic >:D
hehe, tez sie zastanawiam ktora bedzie pierwsza, moze bedziemy sie scigac jak majowki ;)

Agataje ty juz jesteś klasycznie donoszona, wiec rób tą prezentację na uczelni i biegiem do szpitala ;D W koncu jestes pierwsza na liscie a to do czegoś zobowiązuje ;D ;D ;D
No ja muszę jeszcze 3 tygodnie poczekać hihihih >:D

dobra, na uczelni jeszcze stresik mnie wspomoze ;)
poza tym mam zlowieszczy plan, zeby zaczac rodzic przed wizyta u gina w celach oszczednosci finansowych ;D
mialabym wtedy czas do godziny 15 dnia 17/05 hehehe >:D

heheh Agatatje - dobre z tymi oszczędnościami u gina - ja też tak Marsyi tłumaczę - że jak wyjdzie wcześniej to mama mniej pieniążków zostawi u pani doktor i więcej będzie na zabaweczki. Ale ona ma to w d.... ;D ;D ;D ;D

Agatatje pisze:
oj niedlugo bedzie mial pelne rece roboty hehehe jak mu zaczna maile przychodzic >:D

Agatko, a na jakiego maila pisać, jak już się rozdwoimy?? Będę miała internet w szpitalu, to właściwie z porodówki mogłabym juz cynk dac :) ;)

I jakieś zdjęcie podeślę...

Kurcze, to już tak niedługo...

No to już zaraz!!!!!!!!!!!!!!! Co noc czeka na skurcze ;D :D Macie jakieś przeczucia???? Ja jestem pewna ze przed terminem, nawet lekarka mi tak powiedziala.... Czekamy!!!!

reklama
Kurcze a ja sie wysilam jak moge , wogole nie oszczedzam a Eliaszkowi ani w glowie porod ;) Ale kto to wie kiedy sie tym naszym dzieciom zachce :D

Do góry