reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rośniemy, rośniemy-waga naszych dzieciaczków!

reklama
ja myslę,że patrząc na wymiary mojego syna trzeba wziąść pod uwagę to że on mimo wszystko był nieco większy od "standardowego" noworodka o prawie kg i kilka cm (waga 4230 i 60 cm).:tak:

Macius byl dzis wazony i mierzony u pani doktor na szczepieniu. I tydzien przed skonczeniem 17miesiaca wazy 12,8kg i ma 85cm wzrostu.

To calkiem niemalo jak na jego urodzeniowe wymiary(3150g i 53cm), ale i tak sporo jak to okreslila doktorka.

Kochany, duzy synus :)

reklama
Bylismy wczoraj z Dawidkiem w przychodni.Maly wazy 11.440kg.niestety nie wiem jakiego jest wzrostu bo tu w Szkocji nie mierza czesto dzieci...musze sama sprawdzic(ale urosl ostatnio bo juz siega do szuflady ze sztuccami:-))

Do góry