reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rośniemy, rośniemy-waga naszych dzieciaczków!

Każde dziecko rośnie ,,inaczej". Jedno jest większe, inne mniejsze i nikt tego nie zmieni. Mnie też bardzo denerwuje takie głupie gadanie ,,mądrych" ludzi o tym czego to oni nie wiedzą... Najlepiej i tak wiedzą rodzice....

A teraz kilka słów o nas:
Mój Synek ma na imię Jakub. Dzisiaj kończy 14 miesięcy. Jest małym wrześniowcem:), ja zresztą też, dzielą nas tylko dwa dni:) Jakoś tak się nam udało...Pozdrawiam
Nasze Kochane Słoneczko - bloog.pl

reklama
Kitek fajnie że wreszcie zajrzałaś do nas.:tak: Pisz częściej. Moja Pati urodziła się w ten sam dzień co twój Jakub.:tak:

Mijuś, WOjtek też nie należy do wysokich dzieci ma ok.80cm a raczej około;-)choc ubranka nosi na 86:tak:a waży 12,400kg.

reklama
Do góry