reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Dziś rano ważyłam Olę. Jej waga to 11,4 wzrostu nie podam ;-) bo nie mierzyłam jej ale ma z 80 pare centymetrów.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a to nasze wymiary z przychodni:
wzrost 95 cm
waga 16,5 kg - przez pół rolu Przemkowi przybyło 700 g.
wzrost 95 cm
waga 16,5 kg - przez pół rolu Przemkowi przybyło 700 g.
Lusesita
Mama Adrianka i Iskierki
witajcie moj synek urodzil sie 15.09.2006.w 36 tyg.silami natury
wazyl 2900 i 56 cm
teraz wazy 14 kg i ma 93 cm
A gdzie macie watek w ktorym mamy wrzesniowe pisza o wszystkim-Chetnie dolacze!Jezeli macie jeszcze ochote kogos przygarnac!;-)
wazyl 2900 i 56 cm
teraz wazy 14 kg i ma 93 cm
A gdzie macie watek w ktorym mamy wrzesniowe pisza o wszystkim-Chetnie dolacze!Jezeli macie jeszcze ochote kogos przygarnac!;-)
Witamy na naszym wrzesniowym forum
Główny watek na którym się udzielamy to "Samopoczucie rozdwojonej mamy", ale jest to watek zamknięty (tylko dla upowaznionych;-)), co nie znaczy ze nie przyjmiemy do naszego grona kolejnej wrzesniowej mamy :-)
Jesli chodzi o mnie to bardzo chętnie Im nas więcej tym lepiej i weselej
Agutko Ty chyba masz jakieś moce żeby tego dokonać?? Tak??
Lusesita zapraszamy na stałe!
Główny watek na którym się udzielamy to "Samopoczucie rozdwojonej mamy", ale jest to watek zamknięty (tylko dla upowaznionych;-)), co nie znaczy ze nie przyjmiemy do naszego grona kolejnej wrzesniowej mamy :-)
Jesli chodzi o mnie to bardzo chętnie Im nas więcej tym lepiej i weselej
Agutko Ty chyba masz jakieś moce żeby tego dokonać?? Tak??
Lusesita zapraszamy na stałe!
Lusesita
Mama Adrianka i Iskierki
witajcie!Ja jestem Z Dolnego Slaska!Mam 22 lata!Od ponad trzech lat jestem mezatka i teraz jestem na wychowawczym!
Jak to watek zamkniety to znaczy ze cenicie sobie prywatnosc Cieszy mnie to bo cenie sobie szczerosc !
Jezeli mnie przymiecie to bede sie bardzo cieszyc ale jezeli nie to zrozumie!
Tylko nawet nie wiem gdzie szukac tego watku!
Jak to watek zamkniety to znaczy ze cenicie sobie prywatnosc Cieszy mnie to bo cenie sobie szczerosc !
Jezeli mnie przymiecie to bede sie bardzo cieszyc ale jezeli nie to zrozumie!
Tylko nawet nie wiem gdzie szukac tego watku!
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Lusesita witaj
samopoczucie jest wątkiem zamkniętym, widać go na spisie wątków dzieci urodzone we wrześniu 2006 ale o dostęp musisz się zgłosić do naszego guru Agutki;-)
samopoczucie jest wątkiem zamkniętym, widać go na spisie wątków dzieci urodzone we wrześniu 2006 ale o dostęp musisz się zgłosić do naszego guru Agutki;-)
Podziel się: