reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzimy - nasze porody, dzieciaczki i życzenia dla rozdwojonych mamuś

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam dziewczyny gratuluje tym rozpakowanym i życzę powodzenia tym które sie dopiero rozpakują;-) jeżeli są na forum mamy ze szczecina to całym sercem polecam szpital kliniczny na pomorzanach ja tu właśnie w listopadzie urodziłam swoje 3 maleństwo nastawiona byłam n zdroje i tam pojechałam rodzić i co tam owszem zbadali mnie stwierdzili 5 cm rozwarcie i kazali szukać innego szpitala bo oni nie mają miejsc:wściekła/y: byłam w szoku pytałam czy dostanę karetkę a oni że nie bo nie mają wolnej:wściekła/y::wściekła/y: tak więc o 20 razem z moim P szukalismy szpitala dotarliśmy ma pomorzany o 21 pani w izbie przyjjęć super miła badanie i decyzja to na górę jedziemy rodzić tam dużo spacerków na korytarzu i do 24 ok bolało ale znośnie o 24.05 pani doktor zdecydowała no to przebijemy pęcherz i będziemy rodzić i faktycznie wtedy to zaczeło boleć ale super krótko bo o 24 .15 powiedziałam o to już rodzę i na jednym skurczyku i jednym parciu urodziłam i synka 3030 i 55 długi i łożysko:-D zero nacięć zero pęknię.wszystkim wam życzę by poszło tak szybciutko i byście trafiły na tak świetny personel... a tym z was które się zastanawiają czy rodzić z partnerem powiem tak 2 dzieci rodziłam sama ostatnie z partnerem i gdybym jeszcze kiedykolwiek miała rodzić to nigdy sama to mega oparcie i przeżycie które naprawdę cementuje:tak::tak::tak:

reklama
Myślałam, że przy znieczuleniu zzo nie czuje się bóli:eek::szok:
Jejku ja już panikuje!

reklama
dziewczyny ja tak szybciutko...
JESTEM MAMA:-D:-D:-D
Natalcia przyszła na świat o 5:50,wazy 3.36 kg i mierzy 34 bm.Taka nasz kruszyneczka...
opisze pozniej jak bede wypoczeta..pozdrawiam
princess gratulacje :) widzisz akurat na przyjazd tesciowej dzidzia sie na swiat wypchala :-)

właśnie wróciłam z ktg. mam piękne skurcze co 15 min ale jeszcze bez rozwarcia. Powinno coś się z tego przez noc rozkręcić. Pani doktor kazała mi zatrudnić męża i jak się uda to jutro już będziemy razem. weeeeee a tak niewinnie się zaczęło.
moniczka no to czas zaczac wukurzanie :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry