reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzimy - nasze porody, dzieciaczki i życzenia dla rozdwojonych mamuś

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
madzia poród super szybki. też taki chcę. nawet jeśli ma boleć to przynajmniej niej boli krótko.

reklama
jak szybko . super też tak chcę. A tu nic . I co najgorsze robi się problem ze szpitalem. Porodówki przepełnione.

Madzia, super expres:-); ja zaczynam mieć pietra że to wszystko się zacznie a ja nie będę wiedzieć i nie zdążę dojechać do szpitala, ale mąż się ze mnie śmieje, że napewno zauważę:-D
Moniczko nie strasz!!!

Madzia, super expres:-); ja zaczynam mieć pietra że to wszystko się zacznie a ja nie będę wiedzieć i nie zdążę dojechać do szpitala, ale mąż się ze mnie śmieje, że napewno zauważę:-D
Moniczko nie strasz!!!

Wierz mi chciałabym nie straszyć. Ale wczoraj sama położna z Bielańskiego doradziła mi żebym szukała szpitala. Mam znajoma na Karowej może w razie co się uda w szpitalu urodzić. to jest prawdziwy BabyBoom

To ja w takim razie poczekam jeszcze do weekendu, aż się miejsca zwolnią;-)
a tak na poważnie to gdzieś muszą znaleźć miejsce dla rodzącej jeśli u nich nie ma, nie odeślą przecież z kwitkiem...
Zresztą to jest przecież taka rotacja, że dziś nie ma a jutro już mogą być miejsca.
Tak się pocieszam;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry