wiesz ona jest pierwszą wnoczka i prawnoczka a ze strony mojego meza jedynym dzieckiem wiec wszysty sa tylko nia zafascynowali. Bardzo bym prosiła o przesłanie tej ksiazki jesli to nie bedzie problem. To najprosciej chyba na meila agapiech@poczta.onet.eu
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Zaraz ci wyślę
U mnie było podobnie, pierwsze dziecko w rodzinie, z mojej strony i ze strony męża A mój mąż jedynak, więc ogólnie euforia
Daj znac, czy doszło
U mnie było podobnie, pierwsze dziecko w rodzinie, z mojej strony i ze strony męża A mój mąż jedynak, więc ogólnie euforia
Daj znac, czy doszło
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama Helenki
To word, spróbuj otwozyc jako zwykły plik tekstowy wysłałam, jeszcze jednen pkik i w formie tekstowej, może się uda
Ostatnia edycja:
ja myślałam zeby nasz wątek (rodzeństwo z dwuletnia róznica) był wyrzucony na główny - tak jak maja DZIECI ROK PO ROKU - zby to było podforum i zebysmy mogły sobie tam tworzyc wateczki juz takie jak chcemy - niekoniecznie musimy robic zamkniete watki. Tak jak maja mamy na kazdym miesiacu. Wtedy mogłybysmy mieć ten watek jako wątek główny i tworzyc jeszcze osobne, na przykład osobny watek gdzie sie przedstawiamy, gdzie dajemy zdjęcia i tak dalej - no tak jak maja mamy z poszczególnych miesiecy? Mi sie wydaje ze wtedy by sie fajnie rozkręcilo.
reklama
Mama Helenki
no mysle ze jak pomeczymy admina to sie zgodza. Co im zalezy w sumie?
Głuszek, to bierz się do roboty
Podziel się: