reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

wiesz ona jest pierwszą wnoczka i prawnoczka a ze strony mojego meza jedynym dzieckiem wiec wszysty sa tylko nia zafascynowali. Bardzo bym prosiła o przesłanie tej ksiazki jesli to nie bedzie problem. To najprosciej chyba na meila agapiech@poczta.onet.eu

reklama
Zaraz ci wyślę :tak:

U mnie było podobnie, pierwsze dziecko w rodzinie, z mojej strony i ze strony męża :tak: A mój mąż jedynak, więc ogólnie euforia :eek:

Daj znac, czy doszło :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To word, spróbuj otwozyc jako zwykły plik tekstowy :eek: wysłałam, jeszcze jednen pkik i w formie tekstowej, może się uda :)

Ostatnia edycja:
ja myślałam zeby nasz wątek (rodzeństwo z dwuletnia róznica) był wyrzucony na główny - tak jak maja DZIECI ROK PO ROKU - zby to było podforum i zebysmy mogły sobie tam tworzyc wateczki juz takie jak chcemy - niekoniecznie musimy robic zamkniete watki. Tak jak maja mamy na kazdym miesiacu. Wtedy mogłybysmy mieć ten watek jako wątek główny i tworzyc jeszcze osobne, na przykład osobny watek gdzie sie przedstawiamy, gdzie dajemy zdjęcia i tak dalej - no tak jak maja mamy z poszczególnych miesiecy? Mi sie wydaje ze wtedy by sie fajnie rozkręcilo.

na pewno, bo łatwiej, by nas było znaleźć i więcej mam może by dołaczyło. Tylko nie wiem czy się na to zgodzą bo na razie to nas nie jest bardzo dużo i troche nieregularnie piszemy

reklama
Do góry