reklama
Madzia mnie jeszcze zostalo kilka Pampersów, ale juz ich nie bede kupowac bo to za duzo kasy jak na pieluszki rom 5. Gdy kupowalam takie dla niemowlaka to bylo tych pieluszek sporo w paczce i jeszcze sie oplacalo, a przy dwulatku, to sama wiesz jak jest
U Nas schodza 3-4 pieluszki dziennie wiec nie ma tragiedi.
U Nas schodza 3-4 pieluszki dziennie wiec nie ma tragiedi.
To ja bralam standardowe Pampersy, od tych pomaranczowych Maciek mial ciagle obdrapane biodra, wlasnie dlatego ze sie nie rozciagaja. Nie wiem czy ona ma taka delikatna skore, czy co, ale co mu kupilam odrobine sztywniejsze pieluszki to od razu odparzenia i obdrapania mial miedzy nogami i po bokach.
Dla swoich maluchów wypróbujcie dziewczyny majteczki pampersa niby pieluszka, a zdejmujemy jak majtki super przy nauce korzystania z nocniczka, w razie kupy rozrywa się boki. Nie wiem tylko czy takie jeszcze są bo ja ich używałam 5 lat temu i były rewelacja, zwłaszcza gdy dziecko nie chce dać sobie zapiąć pampa.
AniaSm
Fanka BB :)
alma są te majtkowe pieluchy , u mnie jak Kuba łobuzuje to mam problem żeby go przebrać wtedy te pieluchy są rewelacyjne bo łatwiej mi taką ubrać niż się z nim szarpać żeby zapiąć rzepy
dla mnie największym rozczarowaniem jeśli chodzi o pieluchy są Bella Happy - tak mi młodego odparzyło że aż płakałam jak to zobaczyłam a pieluszkę miał może ze 2h ubraną (
u mnie nie ma takiego wyboru w pieluchach jak w PL ale nawet te najtańsze są świetnej jakości ,no i najważniejsze że naprawde są niedrogie
dla mnie największym rozczarowaniem jeśli chodzi o pieluchy są Bella Happy - tak mi młodego odparzyło że aż płakałam jak to zobaczyłam a pieluszkę miał może ze 2h ubraną (
u mnie nie ma takiego wyboru w pieluchach jak w PL ale nawet te najtańsze są świetnej jakości ,no i najważniejsze że naprawde są niedrogie
Mnie wiele pieluszek rozczarowalo. tak jak pisalam, jak byla jakas troszke sztywniejsza to od razu odparzenia albo obdrapania. Stanelo na Pampersach i BabyDream z Rossmana. Jedyne ktore mi podchodza
Pieluchomajtek nie potrzebuje bo nie mam problemu zeby mackowi zapiac rzepy. On chetnie zmienia pieluszki.
Natomiast zastanawialam sie czy nie kupic specjalnych majtek treningowych do nauki sikania, ale one dosc drogie sa
Pieluchomajtek nie potrzebuje bo nie mam problemu zeby mackowi zapiac rzepy. On chetnie zmienia pieluszki.
Natomiast zastanawialam sie czy nie kupic specjalnych majtek treningowych do nauki sikania, ale one dosc drogie sa
Alma ja już raczje tych pieluchomajtek nie spróbuję,bo my tylko na noc używamy i nie mam problemu z zakąłdaniem.
Nimfii moim zdaniem nie warto a na czym one w ogóle polegają? że mały ma mokro,a one nie przeciekają? no,ale i tek musiałbys z 10 sztuk kupić,a skoro mówisz ,ze drogie myślę,ze lepiej zaopatrzyć się w wiekszą ilość zwykłych majteczek.
No ja właśnie kupiłam ostatnio pieluchy Belli rozm.6 i sobie myslę fajne takie duże,kurcze a one mi przeciekają w nocy
Nimfii moim zdaniem nie warto a na czym one w ogóle polegają? że mały ma mokro,a one nie przeciekają? no,ale i tek musiałbys z 10 sztuk kupić,a skoro mówisz ,ze drogie myślę,ze lepiej zaopatrzyć się w wiekszą ilość zwykłych majteczek.
No ja właśnie kupiłam ostatnio pieluchy Belli rozm.6 i sobie myslę fajne takie duże,kurcze a one mi przeciekają w nocy
reklama
Madzia tak wlasnie nie przeciekaja a maja dawac dziecku uczucie mokrosci Na tym etapie nauki co juz jestesmy nie oplaca mi sie ten zakup. Jedna para kosztuje sobie z 10-20zl a jak ma ja uzywac 2-3tygodnie to nie ma sensu.
Majtek bawelnianych mam sporo Siku nadal lubi robic mi na podloge, z kupa jest troszke lepiej. Najwazniejsze ze nauczyl sie informowac "siku" i "kupa" ale i tak nie czesto to robi.
Majtek bawelnianych mam sporo Siku nadal lubi robic mi na podloge, z kupa jest troszke lepiej. Najwazniejsze ze nauczyl sie informowac "siku" i "kupa" ale i tak nie czesto to robi.
Podziel się: