reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My też już nie paczymy, ale to z ostatniej chwili wiadomość :sorry: HURAAAAAA!!!

Dobrej i regenerującej nocy Robaczki :tak: :*

reklama
Asionek - niestety ten przypadek to kwestia braku wychowania - ona ma to zadanie w .... ale wkurza się jak dziadki robią nie po jej myśli - dziecko jest rozerwane miedzy kilka osób je próbujących wychować i takie są skutki. Bo kolega umie sobie z nim poradzić ale przy mamusi młody dostaje małpiego rozumu. Cóż młody wdał się w mamusię. Nie mam nic do osób które wywodzą się ze wsi bo znam sporo takich osób i spora ich część to normalni ludzie, wychowani, kulturalni ale ona... hmm... taka ciut ogarnięta wieśniara że się tak brzydko wyrażę a pochodzi naprawdę z zakutej dziury pod moim miastem które do niedawna nie miało asfaltowych dróg prócz głównych przez nie przelotowych. Ehh... szkoda gadać. Widziałam przypadki że dziecko miało swoje fanaberie ale to są anioły przy tym dzieciaku :no:

a no to juz inna bajka ;)))

Asionek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

G PZ
R I Ą
A E B
T R K
U W A
L S
A Z
C E
J G
E O

dziekujemy bardzo ;)))

maly spi , ale za nim zasnal oplul pol lozeczka skubaniec hehe

dobrej nocki robaczki , bez pobudek w calosci przespanej :)))

Cześć:)

O jaki ąłdny dziś początek dnia:) Prezentowy taki:))
WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA KOBITKI:)))Zobacz załącznik 444646

zaraz poodpisuję.

Asionek gratuluję ząbka:))) Pierwsze najbardziej cieszą co?

Boogie no moje małe nauczyło sie ostatnio takie dźwięki wydawać do psiaka:) radochę ma taką że jak zacznie to z pół godz potrafi na czworaka stać i tak piszczeć i sama się z siebie cieszy:))

Wiolka dzięki za info cycowe:) To długo karmiłaś... Ja bym chciała do roku... zresztą miłątwiej bo ona w dzień już nie je nawet jak jestem, wieczorem też wprowadziłam kaszkę więc cycusiamy się tylko przed spaniem, w nocy i rano.
A przespana nocka - byłoby pięknieeeeee

Mojemu małemu znowu się włączyły przerwy w spaniu... dzis od 2.30 do 4 miała pzrerwę... a my z nią... prawie do pracy zaspałam.... KAWYYYYYYYYY

Ostatnia edycja:
reklama
Asionek gratki dla małego mężczyzny.

Czy ja jestem jedyną tak niewyspaną osobą???:cool2:

Wstałam, nakarmiłam zwierzęta, dziecko chyba też, wzięłam kawkę i ległam w pościel ziewając.
Mam straszne sny znowu i źle śpię:((((

Rurka, ja to chyba dziwna jestem ale mnie nikt nie zaprasza na wesela, poważnie, byłam na dwóch ślubach: ciocinym jak miałam 6 lat i na swoim:)

No i rzeczywiście wszystkiego naj,naj,naj :) W Hiszpanii to dzień kobiety pracującej :))):nerd:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry