ZwariowanaSol
Fanka BB :)
Asionek - niestety ten przypadek to kwestia braku wychowania - ona ma to zadanie w .... ale wkurza się jak dziadki robią nie po jej myśli - dziecko jest rozerwane miedzy kilka osób je próbujących wychować i takie są skutki. Bo kolega umie sobie z nim poradzić ale przy mamusi młody dostaje małpiego rozumu. Cóż młody wdał się w mamusię. Nie mam nic do osób które wywodzą się ze wsi bo znam sporo takich osób i spora ich część to normalni ludzie, wychowani, kulturalni ale ona... hmm... taka ciut ogarnięta wieśniara że się tak brzydko wyrażę a pochodzi naprawdę z zakutej dziury pod moim miastem które do niedawna nie miało asfaltowych dróg prócz głównych przez nie przelotowych. Ehh... szkoda gadać. Widziałam przypadki że dziecko miało swoje fanaberie ale to są anioły przy tym dzieciaku
Zaraz spadam Emilkę kąpać i kłaść spać obie dziewczyny. Może uda mi się obie wykąpać Ale M poszedł na noc więc pewnie to będzie Mission Imposible
Zaraz spadam Emilkę kąpać i kłaść spać obie dziewczyny. Może uda mi się obie wykąpać Ale M poszedł na noc więc pewnie to będzie Mission Imposible