rruurrkkaa
Mama Misiatków
Made ale to brylanty "chyba"? uuuu
Wiola Iwonka podąża za modą nie to co niektórzy
Wiola Iwonka podąża za modą nie to co niektórzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asionku moje gratulacje pierwszego ząbka!!!! fajna data do zapamiętania 5 miesięcy ;-)
Asionku ja właśnie chciałam coś pisać o tym ząbku! Gratuluję! Pierwsze koty za płoty! I gratuluję spokojnego syneczka! ZAZDRASZCZAM! ;-) Ja po Twoim poście pukałam Martynce łyżeczką po dziąsełkach, ale ani widu, ani słychu...tylko pobudki w nocy co chwila...
Przepis wstawiony ;-)
Jezu... te odwiedziny to był koszmar. Młody koszmar - tłumaczą go buntem dwulatka ale to co on odwala przerasta wszystko. Nie chciał wejść do naszego domu tylko ryczał, później przez 20 min nie dawał się rozebrać. Zero wychowania w zabawie, zero kultury, nie wiem jak go żona kolegi wychowuje ale mam wrażenie że w ogóle tego nie robi. Dzieciak się wszystkiego boi, nic sobie wytłumaczyć nie daje - paranoja jakaś. Mąż po ich wyjściu przytulił Karolę i jej podziękował że ona jest normalna. A jak się cicho zrobiło jak ten mały wyszedł to szok, nawet śmiechy dziewczynek były jakby cichsze niż zwykle. Współczuję mu bo ślub wzięli ze względu na młodego, on zapierdziela ile się da a po pracy musi się użerać z tą dwójką. Choć zdają się być szczęśliwi ja widzę że on ma już dosyć. Ale to facet honorowy więc nie odejdzie. Ehh... szkoda mi go
Asionku - gratuluję pierwszego ząbka :-)
Asionku gratki )