reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola 100 lat dla Oliwki :pP
a całkiem może być, właśnie zjadłam ze 2 kilo mandarynek i chyba pęknę. A powiedz mi moja droga, kiedy wizyta u gina? Skończyłaś już clo? dostaniesz coś na pęknięcie pęcherzyków czy naturalnie będziecie próbować??
Dziękuję w imieniu Oliwki,przekazałam jej zyczenia:)
Clo skończone,ostatniego dnia wzięłam 2tabl. a nastepnego 3 mimo,że nie powinnam...
Encorton mnie osłabił i rozkłada mnie choróbsko... :(((
Ginka mam jutro na 19,zobaczymy jak pęchole i jak są czy będziemy je pekać czy czekamy...się okaże...

carola bedzie dobrze, strach ma wielkie oczy. nawet sie nie obejrzysz a bedziesz sama samochodem smigac.
sto lat dla Oliwki:-)
Dziekuję w imieniu Oliwki:)
Wiolka,ja już jeździłam,ponad rok automatem bez prawka...
Jutro będę się uczyć manualem... :) Będzie wesoło:)

Coś na poprawę humoru dla wszystkich kobiet :-D

Zobacz załącznik 412177
Sol,jesteś the best:)
Kradnę na Fcbooka:)

Zobacz załącznik 412178
dla Kocurka i innych-moje 7kg kangurzego szczęścia;)-na mamusię grzecznie nie zwracamy uwagi;)

Paulinka piekna dziewczynka:)

reklama
Hej hej heloł :-D

Młody zjadł wczoraj mleczko po 17stej i zasnął koło 18 stej :-) i uwaga obudził sie po 6 i kręcił sobie szczebelkiem od łożeczka a teraz lezy i piszczy ;-) ;-):-) . Ja sie sama przebudziłam o 4.30 zobaczyc czy młody wogole oddycha ze sie nie budzi . Ja patrze a młody w najlepsze sobie śpi na brzuszku ;-):-)

aa i najlepsza akcja jaka mi sie wczoraj trafiła :-).
Odchodze juz od kasy w TESCO zmierzam do wyjscia a taka malutka dziewczynka siedzi w wozku sklepowym i jedzie z tata przede mną i na całe TESCo krzyczy do mnie : " Ciocia ciocia " a tata jej mowi to nie jest ciocia to ta w pisk i w smiech ;-):-). KOchana;*

no i spać mi sie nie chce :-D
a dzisiaj mam wizyte u dermatolog ;-).

a i wczoraj Krzysiek zadzwonił na domofon koło 21 z pytaniem czy wyjde na klatke . a moja odp stanowczo brzmiała NIE :-D

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Maran , Kocurek , Asiek , Agapa , Pysia , JUst i reszta wspaniałych pozdrawiam i przysyłam WIeLKI BUZIAK DLA KAZDEJ OSOBNO ! ; * i wstawać proszę ;* :-)

Ostatnia edycja:
Hejka!

Mało wlatuję, bo walczymy z Mią i jej płaczem - wczoraj płakała mi cały dzień niemal. :szok::szok: Do tego nie spała prawie wcale, a ja sama, bo mój M. zaraz po pracy pojechał załatwiać kilka spraw. Boże, byłam tak wykończona, ze zasnęłam jak tylko wrócił o 20. Mia płakała gdzieś tak od 20 do 22 potem od 4.30 do 5.30. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: A teraz leży na macie już z pół h i nie płacze, ale ziewa, jest śpiąca i tak naprawdę albo zaśnie, albo się popłacze - czekam, co się stanie... :zawstydzona/y:

Zaraz poczytam, co się działo.
Oooo, już kwęczy, zaraz wracam.

OK, Mia zasnęła...
:-)

Młodamamusia - to ładnie Ci Rafałek śpi!!! Też tak chcę!

Paulinka - ale super fotka, kochana! Śliczne obie! A chusta jak się sprawuje? Od kiedy można używać?

Rurka, Wiola, Ewula - jak tam Wasze samopoczucie?

Carolineee, Zizi, Ajas, Lil, Mademoiselle, Kocurek, Sergeevna, Agapa i wszystkie Panie - pozdrawiam gorąco!

Ostatnia edycja:
Witajcie Koleżanki :))

Mary a dziękuje, noc gorsza, bo po tych mandarynkach to tak mnie żołądek bolał, że spać nie mogłam. Ale obudziłam się o 10 to troszkę mi lepiej.
Mam nadzieję, że u Was szybko się wyklaruje sytuacja ze spaniem :))

Wiola kiedy masz egzamin?:cool2:

Młoda, Paulina co u Was??

Cześć Dziewczęta :-p

Paulina, rureczka, Sol!!!!!! Ładnie mi życzycie, nie ma co :-))) Ja już Kochane limit wyczerpałam, wystarczy mi te 9 lat mniej pracy, naprawdę :-D))

Mary - ale piękności :zawstydzona/y: Będziecie mieć cudowną pamiątkę.
Mogę wiedzieć ile taka sesja kosztuje?

rureczka - ja tak pochłaniałam mandarynki z Igorkiem :-) i jak się urodził to miał takie plamy czerwone :eek:co prawda zeszły dość szybko, ale lekarka szybko się zorientowała, że to przez cytrusy może być i stosowaliśmy przez pierwszy miesiąc Oilatum ;-) POMOGŁO !!!

Cześć Made :)) nie wiem czy jeszcze mandarynki ruszę- całą noc tak mnie żołądek bolał... Łukaszowi się dostało nawet za to że oddycha :D :D :D ale rano na szczęście przeszło.

Kochane potrzebuję Waszej rady:
Przyjechała z Niemiec moja teściowa. Od czasu jak Łukasz wrócił, czyli kilka miesięcy nie odezwała się do nas ANI RAZU :eek: wczoraj dzwonili do nas i zapraszali do siebie. I tutaj mam dylemat- nie chciałabym się z nimi widzieć, jestem zła i rozgoryczona na ten ich brak zainteresowania, ale z drugiej strony pewnie Łukaszowi będzie przykro, bo to w końcu jego rodzice... Powinnam do nich pojechać czy lepiej nie?:eek:

Mary piękne zdjęcie:)

Mnie rozłożyło na maksa,nie mogę się ruszyć...leżę w dresie pod kołdrą i kocem i telepie mną...wstanie po kompa było jak wycieczka w góry:(
Jestem spocona i śmierdząca i nie wiem jak pojadę do ginka a wcześniej na komisję lekarską z Oliwką...jak mam się umyć skoro nie mam siły?

Rurka jeżeli uważasz się za dorosłą i poważną osobę (za taką Cię mam) to powinnaś pojechać z mężem i powiedzieć teściowej co Ci leży na sercu.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry