reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda-oby sprawy poszły po twojej myśli;)a do sprawy nie doszło;)
eh te zębiska-pierw kolki a teraz to;)

maleńka śpi już 3 godziny po szczepieniu-aż z tego wszystkiego łazienkę ogarnęłam, fotelik wyczyściłam, śpiwór na wózek naciągnęłam,kawkę wypiłam
muszę jeszcze babeczki zrobic - takie z kartonika i zupkę jej zmiksowac, pranie wstawic-tylko nie mam serca włączac miksera-by jej nie wybudzic

reklama
dziewczyny wypełniacia jekieś formularze na necie i dostajecie darmowe próbki np . obiadkow czy deserow ?
a moze znacie takie strony ?

Hej babki - ja na chwilkę tylko, Nię będę się rozpisywać bo usypiam Emilkę.
Po krótce - o mało nie było rozwodu ale wyszło jednak na dobre :tak: chyba potrzebna była taka kłótnia. Póki co walczymy dla siebie o to co zostało. W domu mam szpital. Karola na zastrzykach leczy anginę, Emi ma biegunkę wirusową i odparzony tyłek i psitkę tak że żal patrzeć, M też walczy z biegunką wirusową a ja powoli dochodzę do siebie na lekach. Ogólnie nic tylko się pochlastać tępą żyletką.
Spadam pampucha zmienić Emi bo znowu woda poszła.
Postaram się zaglądać ;-)

Sol-czasami taka burza pomaga w związku bo po niej wychodzi słońce-ważne że chcecie się starac dla siebie i trzymam kciuki za was-i życzę zdrówka

Młoda-ja wypełniałam takie karteczki w szpitalu i dostałam próbki z bebilonu, bobovity i hippa

Hello,
która ze zwariowanych e-ciotek przyzna się do pocztówki?
Ale byłam w szoku,na poczatku nie kumałam:)))
Pięknie napisane,Ninka zachwycona...siedzi i ''rozkminia'' jak czarownica umie robić serduszka i skąd miała długopis:))))
Dziękuję serdecznie anonimowej e-cioci:))))) Radość Ninki bezcenna:)

reklama
ajas napisze wam jak juz bedzie po egzaminie.
paulina u nas ok, mala zdrowa, maluch dokazuje w brzuchu nie jest zle:-)
sol oby wam siw ulozylo.a co do klutni to ja tez mysle ze czasem sa potrzebne
mloda ja nic nie dostawalam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry