reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda-oby sprawy poszły po twojej myśli;)a do sprawy nie doszło;)
eh te zębiska-pierw kolki a teraz to;)

maleńka śpi już 3 godziny po szczepieniu-aż z tego wszystkiego łazienkę ogarnęłam, fotelik wyczyściłam, śpiwór na wózek naciągnęłam,kawkę wypiłam
muszę jeszcze babeczki zrobic - takie z kartonika i zupkę jej zmiksowac, pranie wstawic-tylko nie mam serca włączac miksera-by jej nie wybudzic

reklama
dziewczyny wypełniacia jekieś formularze na necie i dostajecie darmowe próbki np . obiadkow czy deserow ?
a moze znacie takie strony ?

Hej babki - ja na chwilkę tylko, Nię będę się rozpisywać bo usypiam Emilkę.
Po krótce - o mało nie było rozwodu ale wyszło jednak na dobre :tak: chyba potrzebna była taka kłótnia. Póki co walczymy dla siebie o to co zostało. W domu mam szpital. Karola na zastrzykach leczy anginę, Emi ma biegunkę wirusową i odparzony tyłek i psitkę tak że żal patrzeć, M też walczy z biegunką wirusową a ja powoli dochodzę do siebie na lekach. Ogólnie nic tylko się pochlastać tępą żyletką.
Spadam pampucha zmienić Emi bo znowu woda poszła.
Postaram się zaglądać ;-)

Sol-czasami taka burza pomaga w związku bo po niej wychodzi słońce-ważne że chcecie się starac dla siebie i trzymam kciuki za was-i życzę zdrówka

Młoda-ja wypełniałam takie karteczki w szpitalu i dostałam próbki z bebilonu, bobovity i hippa

Hello,
która ze zwariowanych e-ciotek przyzna się do pocztówki?
Ale byłam w szoku,na poczatku nie kumałam:)))
Pięknie napisane,Ninka zachwycona...siedzi i ''rozkminia'' jak czarownica umie robić serduszka i skąd miała długopis:))))
Dziękuję serdecznie anonimowej e-cioci:))))) Radość Ninki bezcenna:)

reklama
ajas napisze wam jak juz bedzie po egzaminie.
paulina u nas ok, mala zdrowa, maluch dokazuje w brzuchu nie jest zle:-)
sol oby wam siw ulozylo.a co do klutni to ja tez mysle ze czasem sa potrzebne
mloda ja nic nie dostawalam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry