reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marcyś kochana moge powiedzieć tylko tyle. 3maj się ! Zyj dla Maciusia i Nikolki !!;***

Caro lubi Ninka karteczki do segregatora? ?

reklama
Młodamamusia,pewnie,wszystko kolekcjonuje:)

Aaaa,butki mi nowe przyszły...szpilka 13cm:szok:,wycięty nosek i wężowa skóra:)

caro a tam :) samej pocztówki nie wypada wysłać. . . Szukam takiej innej niz wszystkie ;-):-)
pamietam jak byłam młodsza tez to zbierałam :-). Nadal je mam :-D

Pośpun dostał pierwszej cieczki:szok:
Szoka w majtkach,dosłownie...chodzi bidula w majtkach,ciekawe skąd ja jej tak szybko jamnika samca wytrzasnę...

Poza tym dzień dobry...znaczy się nie wiem czy dobry bo właśnie ścięłam się z mężem...

hej kochane
dzisiaj nocka do bani-małą coś męczyło i nie wiem czy w ogóle godzine w ciągu pospała- i naprawdę nic nie pomagało nawet spanie z rodzicami-jedynie jak dałam jej sab simplex to zrobiła tupkę w pieluchę

a wczoraj z mężem zrobiliśmy sobie dobrą kolację, kupiliśmy winko i mieliśmy 'pewne plany" ale chyba nas dziecko podsłuchało i postanowiło do tego nie dopuścić;)

a dziś zaliczymy pierwszy spacer w wersji spacerowej wózka-po wczorajszym krzyku mam dosyć przetrzymywania jej w gondoli - ciekawe jak jej się to spodoba?

Karola-ups zwierzaki też bierze na amory;)mam nadzieję że mimo ścięcia z mężem wszystko będzie oki

a ja mojemu mężowi narzuciłam dziś wagary ze studiów-tak mało mam go ostatnio w domciiu...

pozdrawiam i miłej soboty

reklama
Emi jeszcze śpi a usnęła o 23 :szok:
Mnie plery bolą jak nie powiem co. Miałam iść z koleżanką na spacer ale chyba sobie podaruję :no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry