reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marcyś kochana moge powiedzieć tylko tyle. 3maj się ! Zyj dla Maciusia i Nikolki !!;***

Caro lubi Ninka karteczki do segregatora? ?

reklama
Młodamamusia,pewnie,wszystko kolekcjonuje:)

Aaaa,butki mi nowe przyszły...szpilka 13cm:szok:,wycięty nosek i wężowa skóra:)

caro a tam :) samej pocztówki nie wypada wysłać. . . Szukam takiej innej niz wszystkie ;-):-)
pamietam jak byłam młodsza tez to zbierałam :-). Nadal je mam :-D

Pośpun dostał pierwszej cieczki:szok:
Szoka w majtkach,dosłownie...chodzi bidula w majtkach,ciekawe skąd ja jej tak szybko jamnika samca wytrzasnę...

Poza tym dzień dobry...znaczy się nie wiem czy dobry bo właśnie ścięłam się z mężem...

hej kochane
dzisiaj nocka do bani-małą coś męczyło i nie wiem czy w ogóle godzine w ciągu pospała- i naprawdę nic nie pomagało nawet spanie z rodzicami-jedynie jak dałam jej sab simplex to zrobiła tupkę w pieluchę

a wczoraj z mężem zrobiliśmy sobie dobrą kolację, kupiliśmy winko i mieliśmy 'pewne plany" ale chyba nas dziecko podsłuchało i postanowiło do tego nie dopuścić;)

a dziś zaliczymy pierwszy spacer w wersji spacerowej wózka-po wczorajszym krzyku mam dosyć przetrzymywania jej w gondoli - ciekawe jak jej się to spodoba?

Karola-ups zwierzaki też bierze na amory;)mam nadzieję że mimo ścięcia z mężem wszystko będzie oki

a ja mojemu mężowi narzuciłam dziś wagary ze studiów-tak mało mam go ostatnio w domciiu...

pozdrawiam i miłej soboty

reklama
Emi jeszcze śpi a usnęła o 23 :szok:
Mnie plery bolą jak nie powiem co. Miałam iść z koleżanką na spacer ale chyba sobie podaruję :no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry