reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję lili - ręce mnie dobijają w nocy cały czas i za dnia również.. ale już inaczej - teraz tylko bardzo mrowieją i przeszkadzają zasnąć, ale przynajmniej je czuję :tak:

sol jak nie Ty dasz radę to KTO ?? :-p:-)

reklama
Widzisz Lil - ja wpierdzielam magnez kilogramami i niestety już mi nie pomaga :no: A u mnie wszystkie babcie i dziadkowie pracują więc ja siedzę na dupie dokąd Emi do przedszkola nie pójdzie i przestanie chorować w przedszkolu :no: Bo jak będzie tak jak z Karolą to po co mam iść od razu do pracy żeby po tygodniu brać L4 na dziecko bo chore?
Boże co ja bym dała za te 4 godzinki dziennie poza domem :no: Wyspana jestem bo Emi śpi od 22 (już się uspokoiła) do 8-10 rano tak więc wyspana jestem aż nadto. Ja po prostu mam dość ciągle monotematycznego towarzystwa w domu :sorry: Jak nie zwariuję to będzie cud!

Idę obiad robić - choć mam ochotę nożami rzucać a nie obiad robić :wściekła/y: Jeszcze muszę pranie powiesić - nie wiem kurde gdzie - chyba na moim łóżku położę bo mam suszarkę pełną a małż sobie wczoraj spodnie i koszulki uprał nie sprawdzając czy suszarka wolna :wściekła/y: Na dodatek nie wiem co na obiad :no:

kocurku - psychiatra! albo te cholernie leniwe krasnoludki bo zamiast mi pomagać to bąki głupie zbijają :dry:

Sol no to polecam łyczek winka, choć do złego nie chciałabym namawiać..ale trzeba sobie pomagać - wierzę, że siedzenie w domu Cię wykańcza..nie ma na to chyba innej rady chyba jak sprawiać sobie jakieś przyjemności...u mnie dziś na obiad pomidorówka i pierogi leniwe...

hej...

wiem wiem raz jeden jedyny raz , tak Go postawiłam na nóżki ...!
:-)

juz po prakcie ;-)
nadrobie Was później bo teraz jakoś mi się nie chce :pPP

Paulina
lekarz powiedział ze sam nie wiem co to moze ztymi cyckami być . Moze to od stanika od kręgoslupa moze być.

tak myśle czy nie po wystawiac jakiś ciuszków po Rafale na BB tylko jest jeden problem ze jak nie mam konta swojego bo mi nie potrzebne więc nie wiem czy tak sie da . Jak wysłać mi pieniądze za zakup np.

Ostatnia edycja:
Mloda bez konta się nie da - a nie chcesz sobie założyć konta?

Sol a co to jest onigri? Brzmi egzotycznie :-)

Młoda-ja tylko tak napisałam o stawianiu Rafika-malutki ma jeszcze za słaby kręgosłup i wierzę ci:-)a zobaczysz że to prawda że trzeba mieć oczy wokół głowy jak dziecko już chodzi;)

Sol, Lil mi też czasami przelatuje przez głowę to samo pytanie;)ale chyba wspólnie damy radę, co?

Zmordowałam się. Odkurzyłam komnaty i połowa metraża umytych podłóg.... PADAM :baffled: Potrzebny mi jakiś płaski mop, bo majtanie tym ogonkiem to tylko przenoszenie brudu z lewa na prawo i vice versa grrrr..... Jeszcze tylko obiad dla syna, łazienka i kibelek, pranie i będzie w miarę poprawnie :sorry:

Kocurku brawo! Chwilę jeszcze odpocznij! A co z tymi rękami dalej? Jakiś plan jest czy jest szansa, że samo przejdzie?

Paulinka podejrzewam, że nie tylko my sobie to pytanie zadajemy...Dla mnie ważne, że nie każdego dnia to czuję...wszystko zależy od tego jak się wyśpię :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lil-no właśnie nie codziennie jest czarny dzień-ja mam tak przez to chroniczne niewyspanie- i nie przez to że dziecko nie śpi w nocy-dziecko budzi się raz na karmienie-tylko przez to że nie mogę sama spać...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry