reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj rureczka, na samą myśl robi mi się ciepło :-))))) tu i ówdzie :zawstydzona/y:
Ale jeszcze muszę trochę nad jędrnością popracować, bo nie wiem czy wiesz, ale emeryty to są bardzo wymagające :szok::-D

reklama
Rurka, Mademoiselle - haha, ale czadu dajecie! :-D:-D:-D

OK, zmykam coś zrobić z czupryną... M. pojechał zafundować sobie tatuaż (!)... :zawstydzona/y: Chłopu na stare lata odbija... :zawstydzona/y::-D

Hej Wam
Byłam zamówić wiązankę pogrzebową...padło pytanie co ma być napisane na szarfach,jakie kwiaty itp...kurka,wyglądam na kogoś kto notorycznie chodzi na pogrzeby i wie co i jak?:szok:
Na szczęście jakiś tam wujek mój to robi więc wziął sprawy w swoje ręce i na czwartek rano będzie gotowy,cena też niezła...

Poszłam paznokcie zrobić,żeby jaskrawym różem nie świecić przed trumną...:(

Mamunia szanowna z rana zapowiedziała się na spotkanie z Oliwką w PCRP więc rozwaliła nam dzień.
Oliwia dzisiaj jechała autobusem ze szkoły,po raz pierwszy.Jechałam z nią,żeby wiedziała gdzie wysiąść itp,na szczęście przystanek blisko domu i nie musi przechodzić przez ulicę.

Carolineee - wyrazy współczucia...

Paulina - miłego masażu! Ahhh, ja też chcę...

Jeju, zaczęłam się zastanawiać, ile kg mi zostanie do zrzucenia po proodzie...
:sorry2: Kilka zejdzie chyba od razu, ale ile zostanie?... Zwłaszcza, że chcę jeszcze zrzucić te 3 kg nadprogramowe, które miałam, gdy zaszłam w ciążę... :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Mary-ja chodzę na masaż bo dyski w kręgosłupie dają mi popalić-chociaż nawet miło jest;)
ja trzymam dalej kciuki za was i mam nadzieję że wszystko będzie oki u was

Agapa-marudzisz;) ale ciężarnej trzeba wybaczyć;) ja też miałam na końcówce dylemat na co mam ochotę;)

oki zmykam, do później

jestem

u nas pada... fakkkk
troche pospalam w dzien, ale jakies 20-30min tylko wiec stanowczo zamalo, zmulllllllllllll
dobra, nie smece

agapa : hej :) jak samopoczucie ???? juz nieduzo nam zostalo???? wkoncu czas zaczal szybko leciec :)

mary : dzieki :)))

wiolka : super zdjecia, uwielbiam twoja fryzurke - jak juz mowilam wiele razy :)

boogie : fajnie ze sie wyspalas

made : jak dzis sie lansujesz? :)

kocurek : zyjesz ????

asionek : jak popoludnie?

Paulinko no trochę marudzę, ale m. nie chce mnie słuchać -mojego marudzenia- dlatego marudzę na BB:-D:-D:-D Kto mnie zrozumie jak nie wy???

Jos ja dziś się czuję narazie super aż mnie to trochę dziwi. Czas to leci mi cały czas. Może dlatego że to moja ostatnia ciąża i od początku tęsknię za każdym mijającym dniem.

reklama
jos hehe.. no nie za bardzo :sorry2: padaczka i ręce jakby bardziej dokuczają w dzień grrr... Ale spacerek zaliczon!! :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry