reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a my sie juz dawno nie pokazywalysmy to sie pokazemy , a co?:-)

Załączniki

• DSCN5463.jpg
    DSCN5463.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 59
  • DSCN5454.jpg
    DSCN5454.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCN5459.jpg
    DSCN5459.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Mary - w zupełności rozumiem Twoją decyzję, ja rodziłam dwójkę sn i żałuję, bo po Mańku po dziś dzień nie mogę dojść do siebie. Ból kręgosłupa niemiłosierny, oprócz tego więzadła mi odmawiają posłuszeństwa. Gdyby mi wtedy ktoś powiedział, że on jest taki wielki, to bez wahania zdecydowałabym się na cc. Trzymam kciuki za Was :*

just - właściwie to szkoda mi tych wszystkich ubrań, które leżą i mi się w oczy szyderczo śmieją :wściekła/y:

Hejka! :-)

Tak na szybciora piszę. Sorki, ale śpieszy mi się.

Deski nie kupiłam jeszcze- wstaliśmy 1,5h temu :szok:! Przeleciełam mieszkanie, zupę wstawiłam, zapeklowałam kotlety, ziemniaczki obrałam, wstawiłam pranie, wczorajsze poprasowałam, prysznic wzięłam, kota wyczesałam i ocenzurowałam foty z chrzcin. Sił mi brakło na układanie włosów, więc będę wichura jak to mój Pan mówi :-D

hmm nosidełko obejrzałam, ale ten ktoś zdjęć nie potrafi robić.

MADE, napisz mi adres zwrotny- muszę się jakoś zrewanzować. No nie? :-D jakieś namioty dwa albo cóś... hehe na te kopce co to radio tam nadaje :-D bo grożę, że dryndne i nakrzyczę!

A tak poza tym to wsio ryba. Humorek mi dopisuje, bo siebie widziałam na zdjęciach z chrztu. Trochę włos nie taki, ale ujdzie w tłumie :-D ważne, że baleronu ni ma

Do potem babolki! Lecę z mym dzieciem po deske

EDIT:
WIOLU, możesz dzieci robić. Ładne Wam wychodzą :) Ty z profilu też całkiem całkiem. Pokaż całego buziaka

Trochę posta zmieniłam po krótkiej refleksji ;)

Ostatnia edycja:
Mademoiselle - jeju, Tobie by się naprawdę jakiś masaż przydał, albo i cały weekend w SPA! Kochana, mam nadzieje, że dojdziesz do siebie!!!

Wiolka - fajne foteczki!

Libby - udanych zakupów!

Kurczę, czuję się... skurczowo. :confused::baffled: Wydaje mi się, że normalnie mam skurcze, tak co kwadrans może, ale trwają one zaledwie parę sekund (na szczęście). Jeju, no niech mi się córcia nie wygłupia i zaczeka ładnie do daty CC!!!

libby prosze bardzo ,specjalnie dla Ciebie.

dobra uciekam , lece na przeglad,, podwozia". pa

Załączniki

• DSCN5370.jpg
    DSCN5370.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 52
Oj Wiola, Wiola, Ty hipokrytko :-p Wyglądasz mega Kobieco !!!!!! Ślicznie Ci w tej fryzurce :tak: A Iwonka to słodycz sama w sobie :-)))))

Libby - adres i tak muszę podać wysyłając paczkę :cool2: I bardzo Cię proszę abyś nie czuła się zobowiązana. Uwierz, że są jeszcze ludzie, którzy robią coś bezinteresownie :-p i sprawia im to radość :-)
A więc proszę mi się nie wygłupiać :wściekła/y:

Niech ktoś za mnie zmieni pościel:baffled: mam takiego lenia... na poczcie była masa ludzi, w rossmannie kolejka... czy oni nie mają co robić? i oczywiście sami emeryci:szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry