reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam elitę BB :-)

Ajas - życzę szybkiego zbicia prolaktyny ;)))

Kocurek - na tak wczesną kawę to ja się nie piszę, mimo wielkiej sympatii do Cię :confused::-D
A czyczki, jak widzisz wywaliło jak kopiec Kościuszki :baffled: mam problem z nakryciem wierzchnim górnym :-))))))))
Aaa...i kto tu mówi o wyglądzie :cool2: ta co usta ma niczym Angelina Jolie :-p:-):-):-))))))

Libby - to wysyłam ! I dziękuję za pipę :-)))))))))))))))))))

Wiola - zdrówka, zdrówka, zdrówka !!!!!!!!!!!!

Olivka - współczuję bardzo :(

reklama
hej

wkoncu sie zebralam zeby cois napisac
nocka do d**y, ledwo oddycham...

carola : wyrazy wspolczucia...

marcys : jak usg??? znacie plec ?????????

rurka : théo spedzil bardzo spokojny dzien w domu hehe ;) wymyslylismy lekcje muzyki, poldek théo i cala szajka malpek misiow i innych grala na fletach, gzrechotkach, fortepianie bebenkach i innych. A pozniej théo byl chory wiec byla wizyta u lekarza poldusia ktory go osluchal i wyleczyl ;)

made : sliczne fotki lansiaro ty !!! :)

mary : jeszcze nie zdecydowalam i na pewno nie zdecyduje przed samym koncem listopada... chcce na spokojnie wszystko przemyslec, npo i przede wszystkim juz na koncowce sprawdzic wage dziecka, diametr glowy itp
narazie ZEEEEEEEEEEEEENNNNNNN :)
w kazdym razie licze na ciebie co do relacji na temat przebiegu operacji i powrotu do formy :)))

nic mi sie nie chce, mega zmul, nieprzespana prawie nocka i do tego pogoda deszczowa, niskie cisnienie... wykopyrtne dzis...:no:

Jos to bardzo udany dzień miał:D już dużo nie zostało do końca, to może wtedy samopoczucie Ci się poprawi...

Made gdzie się dzisiaj lansujesz??

Lece laseczki, wpadnę później :)

Ajas to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za to zeby szybko sie udalo zaciazyc !! :)))

Jos hej :) ja tez ledwo zywa , a trzeba na zakupy jechac :/ do tego znowu pada wsciec sie idzie !!

Rureczka dzieki :)

Made hej :) a mi o dziwo prawie cycki nie urosly , a mleka mam ful ... szkoda kurcze myslalam , ze chociaz raz w zyciu naciesze sie duzymi :-D

Witam śmietankę towarzyską :-D

Zapraszam wszystkie chętne Panie na kawusię w przemiłym towarzystwie Matek Polek, Matek Karmiących, Przyszłych Matek, i wszystkich innych Matek :-p:rofl2::-D

Boogie wyspana ma humor od rana :rofl2:

Kocie z nieukrywaną zazdrością czytam Twoje posty z kilku ostatnich dni, bo ja po takim maratonie była bym nieprzytomna, ale wiem, że nie brakuje Ci ostatnio wrażeń i myślę, że to chyba, to Cię tak nakręca :tak: chyba, że masz jakieś środki dopingujące :-p:-D

Made eeee tam kopiec Kościuszki :-p piękne kobiece atuty :tak: zresztą jeśli ty masz kopiec Kościuszki, to ja mam niby Kilimandżaro??? :szok::-p:-D

Wiolka zdrówka dla Was Robaczki :tak:

LIBBY chcę podziękować Ci za wczorajszy post, o "babci" to można ku pokrzepieniu serc wytłuścić :tak: u mnie był ten sam problem z ubieraniem :angry:

rureczka - ja jestem tradycjonalistka :-) Lans osiedlowy to podstawa popularności :)))))))))))))))))

Asionek - hahhaaa ja zawsze miałam B i chciałabym żeby do mnie wróciły :-) równie jędrne

Ostatnia edycja:
Hej,
butów wczoraj nie kupiłam:-:)baffled: były nie te rozmiary, a męskich wcale nie było:crazy:
Karolina przykro mi z powodu śmierci :-(

Wiecie jaka u nas jest mgła:szok: wczoraj jechaliśmy nie szybciej niż 40, bo normalnie mleko na drodze było, masakra!!!!

Libby, kupiłaś ta deskę??

just - ale ja zawsze miałam B, i tak się z nimi jakoś zżyłam :zawstydzona/y: no wiesz o co mi chodzi :-)))))
I mała prośba - czy mogłabyś już mnie usunąć? :blink:

Zizi - szkoda tych butów :( ale może jeszcze coś trafisz równie atrakcyjnego ;-)
Na południu mgieł brak ;)) właściwie wszystkiego brak :-D))))

Witam się póki mam neta!

Asionek - jeju, szkoda mi Twojego robaczka... Mam nadzieje, że jakoś mu to przejdzie szybciutko... A używasz jakichś kropelek? Pisałaś, ale mi umknęło. No i oby Ci te plamki zniknęły.

Jos - na pewno zdam relację! A Ty jeśli masz jakiekolwiek obawy co do ew. konsekwencji porodu SN, które Ci mogą potem zostać na lata, to bierz CC. Ja też się długo zastanawiałam i stwierdziłam, ze chyba nie dałabym rady sama ze sobą, gdybym tylko dlatego, ze chciałam rodzić SN, musiała np. nosić pieluchy do końca życia lub zmagać się z innymi problemami!!! :no::no::no: Trzymam kciuki za decyzję!
;-);-)

Just - super, ze nocka przespana!

Wszystkim życzę miłego dnia! Ja nawet wyspana, dzis udało się do 11! :szok: Ale jakaś taka przymulona jestem, więc zmykam leżec i lenić się. Buziaki!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry