- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Ajas- witaj ,Tobie również miłego dnia
Renna cześć ..u mnie do przodu..to znaczy kolejny cykl stracony bo wczoraj przyszła spóźniona @..
pracuję..
wczoraj robiłam certyfikat z mikrodermabrazji
dzieci zdrowe,Zuza od września do przedszkola
w domu coraz więcej robimy-powoli ale do przodu..
a jak u Ciebie?
Renna cześć ..u mnie do przodu..to znaczy kolejny cykl stracony bo wczoraj przyszła spóźniona @..
pracuję..
wczoraj robiłam certyfikat z mikrodermabrazji
dzieci zdrowe,Zuza od września do przedszkola
w domu coraz więcej robimy-powoli ale do przodu..
a jak u Ciebie?
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Pomocy!
Dziewczyny, nie wiem, co mam zrobić... Od kilku dni (2-3) mam problemy z wypróżnieniem (wcześniej ich nie było
). Wczoraj juz tak mnie brzuch bolał i był napęczniały, że w końcu po mozolnym i długim wysiłku udało mi się "skorzystać" z toalety... Problem z tym, że właśnie wymagało to nie lada wysiłku (chociaż i tak uważałam, bo wiadomo, że to wysiłek podobny do porodowego parcia), a niedługo potem zaczął mnie boleć brzuch. Falowe skurcze macicy, nisko, jakieś 7cm nad spojeniem łonowym. Było już bardzo późno i wzięłam no-spę i do łóżka... Myślałam, że mi przejdzie, ale dzisiaj od rana jest tak samo, albo nawet i gorzej! Skurcze nabrały w siłę, kiedy siedzę nieruchomo jest jeszcze w miarę ok, ale jak np wstaję albo leżę na boku i chcę się odwrócić, to momentalnie taki silny ból, że nie wiem, w co mam zęby wbić... Do tego mam gazy i nie wiem już sama, czy to jelita czy co innego...
I cholera nie wiem co robić, jak do szpitala pojadę to i tak pewnie lekarza na oczy nie zobaczę, bo tutaj wszędzie wysyłają tylko te piep***one położne i znając ich podejście do życia, to albo mnie nie przyjmą ("pani panikuje") albo odeślą do domu po zmierzeniu ciśnienia
Dziewczyny, nie wiem, co mam zrobić... Od kilku dni (2-3) mam problemy z wypróżnieniem (wcześniej ich nie było
mama05 u mnie tez po staremu.
Pracuje. Nawet troszke wiecej teraz ale czuje sie super wiec moge pracowac. Brzuszek rosnie ) Dzidzia rosnie prawidłowo. To juz 22 tydzien Amelcia od wrzesnia idzie do tutejszej szkoły ale najpierw w najblizszy czwartek jedziemy na zasluzony urlop do polski Nareszcie Mam tylko nadzieje ze pogoda i cała reszta dopisze
Pracuje. Nawet troszke wiecej teraz ale czuje sie super wiec moge pracowac. Brzuszek rosnie ) Dzidzia rosnie prawidłowo. To juz 22 tydzien Amelcia od wrzesnia idzie do tutejszej szkoły ale najpierw w najblizszy czwartek jedziemy na zasluzony urlop do polski Nareszcie Mam tylko nadzieje ze pogoda i cała reszta dopisze
mama05
Renna no to super ,że i u Ciebie wszystko si a płci nie znacie jeszcze ???
pogłaskac brzusio i niech rosnie
Sergii- na zaparcia dobre są morele suszone i sliwki...
nie jedz bananów natomiast
pij butelke wody niegazowanej..sporo spaceruj-ruch przeciwdziała zaparciom..
a co do bólu to kurka nie wiem..wiadomo,że lepiej ,żeby lekarz zbadał ,ale jak tam takie podejscie maja to nie wiem co radzić..weź jeszcze no spe i poleż ..leż nawet cały dzień może sie macica wyciszy a jak nie to jedz do szpitala..nie ma co..
pogłaskac brzusio i niech rosnie
Sergii- na zaparcia dobre są morele suszone i sliwki...
nie jedz bananów natomiast
pij butelke wody niegazowanej..sporo spaceruj-ruch przeciwdziała zaparciom..
a co do bólu to kurka nie wiem..wiadomo,że lepiej ,żeby lekarz zbadał ,ale jak tam takie podejscie maja to nie wiem co radzić..weź jeszcze no spe i poleż ..leż nawet cały dzień może sie macica wyciszy a jak nie to jedz do szpitala..nie ma co..
mama05 znamy Ponoć bedzie Hania ale na 100% zobaczymy jak sie urodzi. Amelka sie nie moze doczekac kiedy juz bedzie starsza siostra
Mówi ze bedzie pomagac i wogóle. Ja osobiscie sie troszke boje lotu ale mam nadzieje ze dzidzia dobrze zniesie lot A jak Twoje szkraby ??
Mówi ze bedzie pomagac i wogóle. Ja osobiscie sie troszke boje lotu ale mam nadzieje ze dzidzia dobrze zniesie lot A jak Twoje szkraby ??
mama05
Renna spoko ,lot bedzie udany
w połowie ciąży nie ma przeciwskazań do latania
no i gratki córy
a gdzie lecicie do Pl??
a moje bąki rosną zdrowo..Zuzi wypadł 2 dolne jedynki
Domino to mój kochany facet jest bardzo uczynny i spokojny.
Zuza to wulkan energii ..ale tez czasem ma fochy
taki wiek...
my dziś z Tomem mamy 8 lat po ślubie i kurka ja sie pytam kieeedy to zleciało!!!
w połowie ciąży nie ma przeciwskazań do latania
no i gratki córy
a gdzie lecicie do Pl??
a moje bąki rosną zdrowo..Zuzi wypadł 2 dolne jedynki
Domino to mój kochany facet jest bardzo uczynny i spokojny.
Zuza to wulkan energii ..ale tez czasem ma fochy
my dziś z Tomem mamy 8 lat po ślubie i kurka ja sie pytam kieeedy to zleciało!!!
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Lil, Mama, Maran dzięki dziewczynki
Lil wiesz ja nie pozwalam, żeby on tak płakał bez sensu, bo ja mam widzimisię, że teraz nie mogę go wziąć na ręce, ale powiedz mi kochana jak to pogodzić z wyjściem na zakupy, albo spacerem i prowadzeniem wózka, bo w moim przypadku, wszędzie jest pod górę jak wracamy, muszę nieźle się napracować, żeby ten wózek wepchnąć do domu, po zakupy zawsze łatwiejsza droga teraz chyba zacznę chustę ze sobą zabierać, w razie czego zawsze go zapakuję do chusty, a ręce będą wolne
Lil wiesz ja nie pozwalam, żeby on tak płakał bez sensu, bo ja mam widzimisię, że teraz nie mogę go wziąć na ręce, ale powiedz mi kochana jak to pogodzić z wyjściem na zakupy, albo spacerem i prowadzeniem wózka, bo w moim przypadku, wszędzie jest pod górę jak wracamy, muszę nieźle się napracować, żeby ten wózek wepchnąć do domu, po zakupy zawsze łatwiejsza droga teraz chyba zacznę chustę ze sobą zabierać, w razie czego zawsze go zapakuję do chusty, a ręce będą wolne
reklama
kostrzyn nad odrą - miasto woodstockowe Tam mieszkamy. A co do lotu to niby wiem ze nie ma przeciwskazan ale zawsze jakis niepokój jest.
Moja Amelka sie do szkoly szykuje powiem ci ze sama sie dziwie ze te 5 latek juz tak szybko zlecialo.
A Wam z okazji rocznicy ślubu kochani nastepnych rocznic w zdrowiu i szczesciu. A co u reszty forumowiczek ??
Moja Amelka sie do szkoly szykuje powiem ci ze sama sie dziwie ze te 5 latek juz tak szybko zlecialo.
A Wam z okazji rocznicy ślubu kochani nastepnych rocznic w zdrowiu i szczesciu. A co u reszty forumowiczek ??
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: