reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Łaaaaaaaaaaaa jakie stopki:))))
Bogusia,normalne:) Zęby przyjdą za jakiś czas a dziąsełka już się przygotowują na ich przyjęcie...no i na ''gryzienie''.Przecież już za moment będzie jadał,gryzał itp :)))

reklama
no to ładnie... teraz jeszcze dojdzie ząbkowanie, do tych lamentów i już w ogóle kręgosłup mi wysiadkę zrobi :baffled: na szczęście w środę będę miała już chustę, teraz muszę tylko poszukać sposobów na wiązanie, a może któraś z Was używała chustę???

witajcie
kurcze doczytałam o mamci... szkoda... :(
rurka ale za Ciebie dalej trzymam &&&&
oliwka fajnie Cie zobaczyć
justboogie czasem zębole szybko wychodzą moja Ala miała 3 miesiące i 11 dni jak w przeciagu 1tygodnia wyszły jej obie dolne jedyneczki a Mai wyszły teraz 3 dni przed skończeniem 6 miesięcy wiec sama widzisz u dzieci to różnie bywa, ale całkiem mozliwe, że u Was może być to też skok rozwojowy... zębole uwarunkowane genetycznie są wiec jak rodzicom wyszły szybko to i dzieciom moga szybko wyjść, mi własnie wyszły jak 3 miesiace skonczyłam i Ali tak samo a mój Adam mieł pierwsze ok. 6 miesiąca zycia i Maja ma tak jak on...

a ja dziś nie miałam na nic czasu, wiec wpadam tylko wieczorkiem na chwile i zaraz lece spać bo jestem zarobiona dziś na maxa...

właśnie czytam o tych skokach i wydaje mi się, że to właśnie to! Jest napisane w tym artykule w którym czytam, że u wcześniaków taki skok wystąpi później, a u dzieci "przeterminowanych" może nadejść wcześniej, gorszy sen, mniejszy apetyt, nagłe wybuchy płaczu, zwiększona wrażliwość na dźwięki, wiem juz co dolega Remigiuszowi :tak: dzięki Maran, nawet nie nie czytałam nigdzie o czymś takim :zawstydzona/y:

justboogie
2yjpp2p.jpg

Dzień dobry kochane!!!!!!!

Boogie naprawdę wiele dzieci wymaga noszenia - ale nie załamuj się tym - to naprawdę z czasem przejdzie, nie rozpieścisz tym dziecka, sama zauważysz taki moment kiedy można Remiczka nauczyć samodzielnego spania. Moim zdaniem nie ma sensu "pozwalać dziecku się wypłakać aż padnie" - ten okres niemowlęcy tak szybko mija!!! A dziecko jak dojrzeje o wiele łatwiej przejdzie wszelkie nauki - zobaczysz, że pewnego dnia odłożysz i tylko pokwili i zaśnie. A generalnie to już niedługo będziesz z Rodzicami mogła dzielić trudy noszenia i to jest super! Będzie dobrze!!!!

I poranne buziaki dla wszystkich!!!!

Dzień dobry. Nie miałam jak wczoraj wejść, bo urządziliśmy sobie maraton nowości kinowych. Dzisiaj Łukasz poszedł do pierwszy dzień do pracy i zostałam sama. Mam nadzieję, że nie długo i od 1 września też do roboty się załapie :))

witam sie i ja :)
n020.gif
jeszcze bym pospała,ale dzieci od 8 dżunglują więc trzeba było wstac i dać śniadanie..

Bogi no własnie o tych skokach rozwoju Ci wczoraj pisałam..tak wiec głowa do góry-trzeba przezyć :)

Maran- dzieki kochana...nooo szkoda,ale cóż..

Carolineeee Sol jedzie za granice na wakacje na dniach,ale napiszę Jej pozdro :)

Palemka-cześc kochana,jak dzis nastawienie???

Lil powitać ..

Wiola?????????????????????????????????????????????????

Rurka pewnie,że od wrzesnia i Ty ruszysz do pracy:)) no chyba ,żeby -&&&&&&&&&&&!!:tak::-D:-D

reklama
aaaaaa pamietacie jak pisałam ,że PRALINKA poszła rodzić...??

wczoraj napisałam do Niej sms'ka i odpisała ,że w piątek została mamą :)
synek urodził sie z wagą 4030(a przy usg oszacowali na 3300) i miał 60cm wzrostu:)
od wczoraj są w domku.
Pralinka rodziła siłami natury:tak::tak:dzielna kochana mamuska;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry