- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
:-) jednak jeszcze nigdzie nie idę - dopiero za dwie godziny - cześć ewula co za cudne wieści !!!
jos nniom to bedzie poczatek 7 liczony od @
renna to spokojnie mozesz isc bo to w tym samym czasie, bo miedzy nami tydzien roznicy wychodzi, a jak sie czujesz? jakie objawy ?
Gumisia powiem ci ze mdlosci dosc konkretne rano!!!!!! piersi tkliwe i bolące a do tego jeszcze latam do toalety jakby mi ktos szlauf podłączył wiadomogdzie a u ciebie jak??
O
oliwkakarolina
Gość
Gumisia...już chyba powinna być niezła betka u Ciebie
ewula00
szczęśliwa ;)
gumisia dziś chyba jest 19dpo ale pierwszą bete robiłam 12 dpo i ju była 227
jos czuje sie bardzo dobrze tylko troche zmęczona jestem bardziej tak jakby mniej wydolna potrafie się zasapać na schodach
renna u mnie tez takie latanie do kibelka juz od tygodnia a cycochy czuje od jakiś 4 dni
jos czuje sie bardzo dobrze tylko troche zmęczona jestem bardziej tak jakby mniej wydolna potrafie się zasapać na schodach
renna u mnie tez takie latanie do kibelka juz od tygodnia a cycochy czuje od jakiś 4 dni
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Dzieki babki.....
Kocurek-wysłałam Ci mms z fotka testu Gumisi..
Kocurek-wysłałam Ci mms z fotka testu Gumisi..
oliwka nniom wlasnie w pirwszej ciazy 12dpo mialam negatywna, i teraz sie boje, poczekam jak lekarz kaze mi zrobic
renna ja mdlosci bardziej wieczorem i jak zjem za duzo, coraz mniej pokarmow mi smakuje i najbardziej dokuczaja mi zawroty glowy, poza tym narazie poczateczki wiec wydaje mi sie ze jeszcze tydzien dwa zanim zacznie mi to wszystko doskwierac
renna ja mdlosci bardziej wieczorem i jak zjem za duzo, coraz mniej pokarmow mi smakuje i najbardziej dokuczaja mi zawroty glowy, poza tym narazie poczateczki wiec wydaje mi sie ze jeszcze tydzien dwa zanim zacznie mi to wszystko doskwierac
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: