reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama tule mocno;(

jos jak samopoczucie?

oliwka renna kocurek witam;)

czytam to ogłoszenie straszna historia, dziewczyna musi byc zdesperowana

reklama
ewula : dziekuje dobrze :) a ty?
ciesze sie ze beta pieknie rosnie :)))))))))))))))))))

jej ewula to niezle:) hmm ja sie boje robic bete:( boje sie ze bedzie za niska hmm poza tym u mnie dopiero 16dpo a u ciebie ??

:-) jednak jeszcze nigdzie nie idę - dopiero za dwie godziny - cześć ewula co za cudne wieści !!! :-D:-D

jos nniom to bedzie poczatek 7 liczony od @
renna to spokojnie mozesz isc bo to w tym samym czasie, bo miedzy nami tydzien roznicy wychodzi, a jak sie czujesz? jakie objawy ?

Gumisia powiem ci ze mdlosci dosc konkretne rano!!!!!! piersi tkliwe i bolące a do tego jeszcze latam do toalety jakby mi ktos szlauf podłączył wiadomogdzie :) a u ciebie jak??

gumisia dziś chyba jest 19dpo ale pierwszą bete robiłam 12 dpo i ju była 227;)

jos czuje sie bardzo dobrze tylko troche zmęczona jestem bardziej tak jakby mniej wydolna;) potrafie się zasapać na schodach;)

renna u mnie tez takie latanie do kibelka juz od tygodnia;) a cycochy czuje od jakiś 4 dni;)

oliwka nniom wlasnie w pirwszej ciazy 12dpo mialam negatywna, i teraz sie boje, poczekam jak lekarz kaze mi zrobic
renna ja mdlosci bardziej wieczorem i jak zjem za duzo, coraz mniej pokarmow mi smakuje i najbardziej dokuczaja mi zawroty glowy, poza tym narazie poczateczki wiec wydaje mi sie ze jeszcze tydzien dwa zanim zacznie mi to wszystko doskwierac:)

reklama
mama tule kochanie cieszę się ze z nami jesteś;) jak tam zuza i domi ?

gumisia kiedy masz wizytę? Ja byłam na pierwszej juz tydzień temu zaraz po pozytywnym tescie i dostała lutke i dupka bierzesz coś?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry