reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jezdem znowu na chwilę.
Zrobiłam obiad,muszę jeszcze tylko makaron wstawić,czekam na mundża mojego...jedziemy po jedzeniu łóżko oglądać,ktoś ma okazyjnie do odsprzedania,mała nie może spać tyle czasu na podłodze...
Przez to wszystko mam migrenę:(

Dziekuje Wam dziewczynki bardzo za pomoc:-)Ale mam nadzieje ze z wami tez moge pisac?Pozdrawiam:-)

i tym sposobem dołączyłam do nakręcających się ;)

u mnie tempka przed owu 36,4 mniej więcej po owu skoczyła do 36,7 -36,8 dziś jest 10dni po owu rano nie zmierzyłam bo oczywiście nie chciałam sie nakręcać a teraz po powrocie z pracy jakies 2h poleżałam i pomyślałam zmierze tak zeby zobaczyć i było 37,5:szok: normalnie popołudniu miałam 37,1, 37,2. Dziś zaczął mnie boleć brzuch jak na @ więc nie powinnam się nakręcać. I jeszcze coś dziwnego w tym cyklu piersi nie bolą ;-( normalnie trzymały mnie od owulki a w tym cyklu nic no napiszcie weź się Ewka nie nakręcaj ;(

Ewulka mozesz sie ponakrecac :)) ja tam sie zawsze nakrecalam hehe
to teraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocne trzymam :))

oj cos czuje , ze poszalalyscie w tym cyklu i bedzie wysyp fasolek :))
Pok ma testa bladego to juz cos :))

i tym sposobem dołączyłam do nakręcających się ;)

u mnie tempka przed owu 36,4 mniej więcej po owu skoczyła do 36,7 -36,8 dziś jest 10dni po owu rano nie zmierzyłam bo oczywiście nie chciałam sie nakręcać a teraz po powrocie z pracy jakies 2h poleżałam i pomyślałam zmierze tak zeby zobaczyć i było 37,5:szok: normalnie popołudniu miałam 37,1, 37,2. Dziś zaczął mnie boleć brzuch jak na @ więc nie powinnam się nakręcać. I jeszcze coś dziwnego w tym cyklu piersi nie bolą ;-( normalnie trzymały mnie od owulki a w tym cyklu nic no napiszcie weź się Ewka nie nakręcaj ;(
Ja tez mam podobno sytuacje piersi i jajniki od owulki do @ bolaly mnie nie samowicie a teraz mam 3 przed @ i mnie od czasu do czasu poklujo jajniki i troszkie piersi jak nigdy:-)Ewula nie powiem nie nakrecaj sie bo kazda z nas sie nakreca tak samo ja ty;-)Pozdrawiam

nikusia no właśnie dziwne nie z tymi cyckami;) w poprzednim cyklu mnie okropnie bolały az sie nie mogłam dotykać a wtym troche pobolały po owulce ale jakoś inaczej a teraz nic cisza;( jak @ nie przyjdzie to testuje w niedziele chyba miałm czekać do 8.04 ale nie dam rady. w niedziele będzie 14dni po owu to juz powinno coś wyjść;(

przepraszam... zniknęłam na obiadek późnawy :)...

mlodam hej :-) no właśnie przeżywam dziś to genetyczne - na Dyrekcyjnej miałam robione i powiem Ci, że było baaardzo wesoło i wzruszająco :tak: widziałam serduszko, a jak lekarz dał na głośniki to huczało, że hoho!! lekarz pokazał nerki, wątrobę, rozwodził się nad pięknym kręgosłupkiem :)))) i bioderkami :)))) stópki, kolanka, wszyściutko widac było jak na dłoni a JAKI CUDNY PROFIL :sorry2::sorry2: raz nawet malec piątkę nam przybił prosto w ekran :-D Małe zostało obmierzone z każdej strony, mi pobrano krew na PAPPA a wyniki w piątek najwcześniej...
A ile miałaś mm przezierności karkowej i kości nosowej, pamiętasz może????

ewulaaaa ..... :)))))) kciukaski zatem :-):-):-)

reklama
nikusia no właśnie dziwne nie z tymi cyckami;) w poprzednim cyklu mnie okropnie bolały az sie nie mogłam dotykać a wtym troche pobolały po owulce ale jakoś inaczej a teraz nic cisza;( jak @ nie przyjdzie to testuje w niedziele chyba miałm czekać do 8.04 ale nie dam rady. w niedziele będzie 14dni po owu to juz powinno coś wyjść;(
Mnie tez wlasnie zaskoczylo bo ja przewaznie mialam straszne bole od owulki do @ a teraz to zbytnio ich nie czuje tylko same klucie.Ewulka ja mysle ze na test jeszcze za wczesnie,najlepiej to zrobic w dniu spodziewanej @ a jesli jest ciezkie czekanie to idz na BHCG wtedy to 3-4 dni przed @ i wykarze ci.bo te badania sa pewniejsze niz testy.ja tez bym poszla ale jestem w kanadzie i niewiem gdzie tu moge gdziekolwiek pojsc dlatego tez czekam do @ i dopiero bede mogla tescic:-)Trzymam kciuki za ciebie Ewulka i za siebie tez:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry