reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzieki laseczki.
wrocilam do domu. po drodze zaopatrzylam sie w dwa testy "no name" w markecie spozywczym i w dwa clearblue easy plus. sikne wieczorem i rano. sie zobaczy.
M. wrocil i mowi, ze mi nie wierzzy, ze jestem w ciazy i... powiedzial dokladnie to co ja, ze od bzykania sie w ciazxe nie zachodzi, bo gdyby tak bylo to mielibysmy juz druzyne koszykowki w domu :) no i kazal sikac. To jak mi sie zachce to moze sikna. ale wolalabym rano. bo jak dzis rano byl taki mega bladzioch to wieczorem moze byc duze wielkie tluste nic.
bylam pewna, ze rano temp mialam 36,41 jak wczoraj ale wzielam przed chwila termometr i goodpalilam a on pokazuje ostatnie mierzenie 37,00 i skamienialam i nie wiem o co kaman....
no nic :)
ide jesc i poki @ nie ma cieszyc sie, ze w ciazy jestem :-D;-)

reklama
przepraszam... zniknęłam na obiadek późnawy :)...

mlodam hej :-) no właśnie przeżywam dziś to genetyczne - na Dyrekcyjnej miałam robione i powiem Ci, że było baaardzo wesoło i wzruszająco :tak: widziałam serduszko, a jak lekarz dał na głośniki to huczało, że hoho!! lekarz pokazał nerki, wątrobę, rozwodził się nad pięknym kręgosłupkiem :)))) i bioderkami :)))) stópki, kolanka, wszyściutko widac było jak na dłoni a JAKI CUDNY PROFIL :sorry2::sorry2: raz nawet malec piątkę nam przybił prosto w ekran :-D Małe zostało obmierzone z każdej strony, mi pobrano krew na PAPPA a wyniki w piątek najwcześniej...
A ile miałaś mm przezierności karkowej i kości nosowej, pamiętasz może????

ewulaaaa ..... :)))))) kciukaski zatem :-):-):-)

tez juz chce sobie popatrzec na dzidzie !!!
niesamowite dla mnie jest to , ze taka mala istotka zaledwie 6 moze 7 cmetrowa juz ma to wszystko na miejscu , rusza sie kopie , ssie kciuki :) szok

Pok siknij i dziś i jutro, dla swojego i naszego spokoju, bo ja w nocy spać nie będę, tylko odliczać do rana :-D

pok .... jak juz wspominałam.... NIE WYTRZYMAM DO RANA ..... ale może TY chociaż wytrzymasz....... :)))))))

asionek sama zobaczysz to wszystko :tak: już niedługo :-)

nie nastawiajcie sie dziewczyny :)
mi sie takie mile rzeczy nie zdarzaja, wiec pewnie w nocy malpa przypelznie.
Poki co mozemy sie niesmiale cieszyc :)

a jakby sie jednak udalo to bede musiala made znalezc i zdolniache wysciskac az padnie!

poczku trzymam kciuki mocno daj znac wieczorem :*
ewula ja dzis 23dc ale owulke mialam miedzy 17 a 19dc wiec sama nie wiem co myslec, w poniedzialek moze rusze owulacyjny jesli zauwaze cos sensownego w temperaturze, a jak nie to grzecznie czekam na polowe kwietnia i @ nie ludze sie :(

udało się, udało, zobaczysz :))

jak Made jest taka świetna to ja też chcę skorzystać z jej usług :-D

Nie żebym była zazdrosna, ale KTO pysi wyczarował kropka, HĘ????? :-p

Mógłby się pyś kiedyś pokazać .... :-( ale dobrze, że mama ma z nia kontakt....

reklama
Kocurek biegnę po kartę i zaraz napiszę. No ja miałam to nieszczęście być na Dyrekcyjnej... wyszłam niezadowolona do 2... ale szkoda gadać, było to rok temu i nie chce tego pamiętać.
NT 1,2 mm, NB+, BPD 1,89. A coś CI to powie?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry