reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przełożyłam termin laparo z 19.04 na 17.05 - wiem, nie musicie komentować ... :(
płacze, płacze i jeszcze raz płacze ... ide do łóżka, nie będę wchodziła juz dzs na BB ...
rano była u mnie tesciowa ze swoją najukochansza wnuczką, która wychwalałą pod niebiosa(bratu mojego męża urodziła się córka w sierpniu 2010) cała wizyta polegała na tym, ze wciąż powtarzała jaką ma piękną mądra cudowną i wpsaniałą wnusię-jedyną na świcie !!! Gdy powiedziałam , ze ide na laparoskopie, bo tez bardzo chcemy miec dziecko, wiecie co powiedziała ?????? - że fajnie nam tuje urosły na ogródku .... ide ryczec dalej ... czuje sie jak rozjechane ***** !!!!!!!

reklama
palma KURDE NO ....

mamusia za żadne skarby do stomatologa :szok: będzie chciał usunąć mi zęba i opierniczy mnie i będzie miał świętą rację :zawstydzona/y: a ja nie chcę teraz znieczulenia, może za dwa miesiące ... :dry:

Kurczę Naga :szok: popłacz, bo i ja tak bym zrobiła, na taka kobietę to szkoda słów...

wiecie co...
mam problem.
zrobilam sobie test. I trzeba bylo go nie robic. Quick Vu jakis taki nadlamany byl jak wyjelam z opakowania i w jednym miejscu pasek testowy jakby zdrarty. Zrobilam i... jest kreska kontrolna i obok niej druga blada rozowa kreska... bardzo blada... nie chce sie nakrecac, wiec mi powiedzcie po prostu, ze to uszkodzony test (polamany, podarty...) i nie ma co. I tak strasznie blisko siebie sa te kreski... w odleglosci moze 3 mm.
Raczej nic nie bedzie widac ale na wszelki wklejam.
Zobacz załącznik 341140

pok nie chcę cię nakręcać najlepiej zrób jeszcze jeden tak jak dziewczyny pisały ci. Ale tak po cichutku napisze ze ja tam widze II kreski bladzioch ale zawsze.

DZIEWCZYNY trzymajcie kciuki, jutro się dowiem czy mieszkanie ludzi, do których dzwoniłam jest nadal do wynajęcia, tylko, że jest 50% szans, bo oni zastanawiają się nad sprzedażą tego...
Gdyby to się udało, ale nie mogę się nakręcać... Jeszcze niczego nie wiadomo... O raju :szok: jest cień nadziei, mieszkanie stoi puste, trzeba by tylko było je odmalować i lekko podszykować, więc kciukasy zaciskajcie!!!!!

reklama
pok:-)kochana czekam na drugi tescik.
just &&&&&&&&&zacisniete
dziewczyny wiosna

Załączniki

• DSCN4612.jpg
    DSCN4612.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 18
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry