reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jluka - witaj. przytulam z powodu @.
poznaj wroga i go stłamś.
miałam monitoring w tym cyklu i okazało się ze pęcherzyk nie peka i nie ma owulacji.
następny cykl z pregnylem. i wiem, ze pęknie. że dam radę.

reklama
victorial: witaj! klikaj sobie tu z nami jak chcesz. tylko ze my nie jestesmy na etapie ciazy :) dopiero sie staramy. te ktore zafasolkuja z naszego watku zmykaja na wystarane - kontynuajca tego watku
ale oczywiscie mozesz byc tu. zagladaja tu juz rozpakowane dziewczyny, tak jak i my zagladamy na wystarane :)
tam bedziesz po rpostu miala wiecej tematow porodowo-noworodkowych :)
my tu to narazie o testach owlacji itp :)

pok :&&&&&&&&&&&&& dodzwonilas sie ?????
edyta : kciuki za 13.10 ;)

Maja tsh - tyreotropina, produkowana przez tarczycę, ważny hormon szczególnie dla chcących zajść w ciążę. Musi być na dobrym poziomie, bo jeśli ma się np niedoczynność tarczycy (tak jak ja) i się tego nie leczy, ma się wtedy wysoki poziom prolaktyny, która bardzo utrudnia zajście w ciążę, bądź sprawia że "chwilowo" staje się bezpłodnym.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry